![]() |
|
206 otomatik vites kapağı (metal) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 03:46 |
|
Otomatik 206 ım için metal vites kapağı arıyorum. (resimdeki işaretli kısım)
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aksesuarcılarda yada yedek parca satan yerleede blabılırsın
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
sanırım vites çerçevesinden bahsediyorsun bunu aksesuarcılarda bulabilirsin weya tuning shoplarda
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
vites çerçevesinden bahsediyorsun..çıkmacıdan almanı tavsiye ediyorum..sıfırı çok pahalı.
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bostancı sanayide yer bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar.
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bilen yok galiba_?
çıkmacılara bakmalı o zaman
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
ÖNDER OTOMOTİV SİNAN:
0216 631 10 80
ARADIĞIN PARÇA ORİJİNAL OLARAK 100 TL DİR.
|
||
![]() |
||
|
peki etrafındaki siyah plastiğin metal olanı var mı krom veya? bi de bu tip vites topuzu değil de tiptroniklerin vites topuzu ne kadar söyleyebilir misin acaba? |
||
Fatih Eren (1983)
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
selamm ,,
benim de topuz başı krom kaplama soyuldu. topuzu çektim ama çıkaramadım tekniği nedir, nerede kaplatırım bilennn?? |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Orjinal Siparis Ettirsen Yada Cıkma Bulsan Daha Guzel Olur Ve Orjinal Kalır..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
benimkininde derisi yırtılmıştı çıkmacıdan 307 otomatik vites topuzu aldım 20 tl ye şahane oldu. orjinali 130tl mi neydi...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
307 vites topuzunu nerden aldın.bende değiştirecem krom arıyorum ama aksesuarcılarda yok.
ayrıca vites tablasını ben fatih plazada sormuştum 125 tl fiyat çekti.
|
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
evet arkadaşlar hep bi çıkmacı lafı var.
ama nerede bu çıkmacı bi tarif bi isim lütfen |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
sitemizin sponsoru EFE OTO Efe ustaya sordun mu ?
bu linkten ulaşabilirsin
|
||
A3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
Düzenleyen arifkemal - 24 Ocak 2010 Saat 18:22 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
||
![]() |
||
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
|
aranıyor...
|
||
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |