![]() |
|
En Son Neye Para Verdiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678 34> |
Yazar | ||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sigara + albeni
|
||
![]() |
||
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
sigara+efes
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
yine sigara
![]() |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sevgili arkadaşlar;
Bu açılan " En Son Nereye Para Verdiniz " başlıklı konunun amacı nedir, Peugeotturkey.com gibi kaliteli bir siteye ne katmaktadır? Burayı izleyen üye ve misafirlere ne gibi bir fayda sağlamaktadır? Alkol, tütün mamulü, yiyecek, içecek, giyecek vs. aldınız ve bunu burada belirttiniz.Eee.. sonra? Sonuç? Ben söyleyeyim..Elde var sıfır! Bakın arkadaşlar şunu söyleyeyim sizlere.. Dışardan ilk bakışta konu başlığı şunu anlatıyor, " Arabaya aldığınız malzeme, arabaya harcadığınız masraf ".. Fakat, o düşünceyle giren birisi daha dakika bir gol bir yiyor ve goller devam ediyor, " yemeğe harcadım, markete gittim, bira aldım, sigara aldım ".. Bir daha o üye girer mi sizce o konuya? Girmez, çünkü bir şey almıyor konudan, fayda bulamıyor içerikten. Oysa, arabaya yapılan masraf, malzemeye harcanan paralar filan belirtilmiş olsa yazışmlarda, herkes pür dikkat takip eder. En azından o malzemenin fiyatı nedir bilir. Faydalanır, neyi, nereden, kaça alabileceğini aklının bir kenarına yazar, faydalanılsın diye gün gelir o da yazar.. Çok konuştum yine sabah sabah, çay merasimime devam edeyim en iyisi.. ![]() Hoşçakalın.. ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
çok değil özlü konuştun yine can abi.
açıkcası bende başlığı genel olarak anlamıştım ve ona göre ara ara cevaplamıştım.arkadaşlarda uygun görürse bencede konu başlığı "Aracınız için en son neye para verdiniz?" olarak değiştirilsin ?
|
||
A3
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Bence kalsın abi geyik yapıyoruz zaten. Bu başlık açıldıktan sonra üye kaybettiğimizi zannetmiyorum Foruma gelen üye gidecekse gene gidiyor kalıcı üye zaten kalıyor örnek sen, ben neden gitmedik bu başlığı görünce ? yada neden kaldık ? mesala her gün sabah neden günaydın, hayırlı işler vs mesajları atıyoruz ne kadar da birbirimizi tam tanımasakta saygıdan sevgiden forumun ve tüm üye arkadaşlarımızın sıcaklığından diye düşünüyorum bu konu başlığının altına mesaj bırakan arkadaşlar okadar dürüst ki onları kutluyorum en son neye para verdilerse utanmadan çekinmeden yazıyorar ( Alkol-Tütün vs) Bana kalırsa kalsın :) :)
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
tabiki benzin :D
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
konuyu geyik bölümüne actım abi. bu tip başlıklar sonu gelmeyen başlıklar diye geçiyor. Her zaman bilgilendirme amacıda gütmemek lazım hayatta herşey bilgi degil arada gırgır bos konusmakta lazım
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hastaneye :D
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Sabah E5 de minibüscü sıkıştırdı sol taraf ve sağ taraf komple gitti pasta cila aldım boyalarını çıkartmak için 15 TL Düzenleyen quiksilver - 21 Ocak 2010 Saat 11:11 |
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Bence de başlık kalmalı her ne kadar tam olarak takip etmesemde. En son neye para harcadığımı unuttum derken kredi kartımı yatırdığımı hatırladım. Tam 536 TL offff
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Ben söyleyeceğimi söyledim, gerisi sizlere kalmış bir şey
![]() Madem ki sadece geyik amaçlı yazılar yazılması için duruyor bu konu, tezgahın önünü kapatmayayım ![]() Konuyu kapatmadan önce sadece konu başlığına istinaden yazayım da olsun bari.. ![]() En son Opera biletlerine para verdim ![]() Bugün, kızım Candan ile beraber İzmir devlet opera ve balesinin gösterime sunduğu HEIDI çocuk operasına gittik. Başından sonuna kadar inanılmaz keyif aldık, tek kelimeyle mükemmel bir gösteri. Tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
otobüs parası verdik.üstelik 24 dakika dondum durakta:@
|
||
![]() |
||
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
az önce benzine :(
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Geçmiş olsun hayırdır Emrah?
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Geçmiş olsun pasta ile çıkacak mı?
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Can abi Bakü' de kaldım senelerde bende çok giderdim ama orada her köşe başında opera, tiyatro var.Sovyetler zamanında ruslar çok önem verirlermiş bu etkinliklere.
En son Türk klasik müzik piyanisti Fazıl Say' ın konserine gitmiştim seneler oldu tabii.
Operanın yada klasik müzik konserlerinin verildiği salonların İstanbul da nerde olduğunu bile bilmiyorum desem ayıp olur mu? Düzenleyen HakanGokdemir - 22 Ocak 2010 Saat 10:30 |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
genel bı bakım abı ![]() |
||
![]() |
||
|
Muayneye gitti 165 TL
|
||
106 Quiksilver 2000
||
![]() |
||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
|
50 tl eurodizel :) 2,99 tl litresi opet/eskişehir
|
||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678 34> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |