Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 ve Atiker
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 ve Atiker

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 ve Atiker
    Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:33
Arkadaşlar 2000 model 1.6 8v 90 bg  206 aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum,Atiker için yorumlarınızı bekliyorum,950 tl 10 taksit yapıyorlar,sizce verim alabilirmiyim?
Yukarı Dön
Orhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Orhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:36
Kesinlikle tavsiye etmiyorum cok sıkıntı yasarsın (brc-tartarini-prins-lovato-zavolli) tavsiye ederim..
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:39
bir arkadaşım Hundai ye taktırmış öve öve bitiremiyor,başka bi arkadaşım renault dacıa ya taktırmış oda acayip memnun,bir bizim pejolaramı uymuyor
Yukarı Dön
Orhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Orhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:45
Eniştem 2001 model opel astra'ya takdırdı 'o kadar söyledim taktırma şu atikeri diye' şimdide dert yanıyo araba tüpe gecmiyor performans cok düstü vs. vs. gibi bir sürü sorun..
Yukarı Dön
arifkemal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı arifkemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 18:21
Benim 2000 model 206 1,4 otomatik pejom var yaklaşık 2 ay oldu atiker taktıralı.  Takan usta bütün markaların satışını ve montajını yapan birisi, kendinde de  peugeot var ve atiker kullanıyor. Ustanın deyimiyle yabancı markalarda yolda bir sorun çıktığında gideceğin yeri bulman para ödemeden yaptırman çok zor, atiker sistemin bozulursa türkiyenin heryerinde herhangi bir atiker bayisine gidip garantili değişim onarım yaptırabilirsin. Öte yandan piyasadaki bir çok otomobil yetkili servisi LPG li araçları servisine dahi sokmuyor, bu konuda tüpünü ferrari bile taksa bişey farketmez :)En güzel çözümü aracı alırken aldığın bayiden taktırmaktır bununda şuanki durumumuza bir faydası yoktur. Bunun yanında LPG  işi her arabada mükemmel sonuç vermez, bu çok normal. Bunun sebeplerinden en büyüğü işçiliktir. diğer sebeplerinden birisi ise LPG taktıracağınız aracınızın ileride sorun yaratabilecek arızası bulunmasıdır. Lpg takılması aracın birçok aksamında yeni düzenekler kullanılmasıyla mümkündür, birçok parçaya  yeni ekler yapılır, sizin aracınızda belki şimdiye kadar bir arıza belirtisi almamış olsanızda tüp takılmasıyla oluşan yeni parçalarınm ontajı bu arızaları tetikleyebilir. Bunun en basiti devirdaim de sorun varsa yada arabanız geç ısınıyosa tüpe geçmez. Ben de sizler gibi araştırdım taktırmadan önce, ve en makul ve paranıza değecek LPG nin bu olduğuna karar verdim. Ve gerçekten çok memnunum. Türkiye şartlarında benzin bukadar pahalı olmasaydı kimse LPG taktırmazdır ozamanda dizel otomobil sayısı artardı. Hemen hemen bütün markaların her modeline takılan herhangi marka LPG sistemi, illaki araçların her markanın her modelinde sorun çıkarmıştır. Ama bu olaya nekadar hakim olup sorunu nasıl kavradığınızla alakalıdır. Eğer atiker gerçekten kötüyse ki bunu halk arasında dolaşan sözlerle biliyoruz, ozaman peugeot markası için söylenen onca negatif şeyleride göz önüne alıp hepimiz araçlarımızı satalım Gülme Yazdıklarım olaya birde bu açıdan bakmanıza yardımcı olur umarım. Unutmayalım amacımız keyifli ve sorunsuz sürüş Gülme

Düzenleyen arifkemal - 17 Ocak 2010 Saat 18:24
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 18:33
Aracım şuan şehir içinde benzinde 1km'de 0.36 krş tüketiyor bu durum beni fazlasıyla sıkmaya başladı.bu tüketimin tüp ile birlikte 0.21 civarına düşeceğini tahmin ediyorum,ama sırf  tasarruf için başımn ağrımasınıda istemem,atiker 950 tl BRC 1350 tl fiyat veriyorlar
Yukarı Dön
arifkemal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı arifkemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 18:57
Orjinalini yazan: zaferpls zaferpls Yazdı:

Aracım şuan şehir içinde benzinde 1km'de 0.36 krş tüketiyor bu durum beni fazlasıyla sıkmaya başladı.bu tüketimin tüp ile birlikte 0.21 civarına düşeceğini tahmin ediyorum,ama sırf  tasarruf için başımn ağrımasınıda istemem,atiker 950 tl BRC 1350 tl fiyat veriyorlar

Hepimizin derdi aynı  ah şu benzine zam bukadar gelmese, kimse çekmez bukadar derdi. Zaten olay taktırdığın tüplede bitmiyor, aldığın gazda fazlasıyla etkiliyor, kimi pompalar hava basıyor, ordanda kaybediyorsun. Tercih tabiikide sizin, Açık konuşmak gerekirse aynı sisteme aynı işi yapıcak diye 400tl fazla vermem. ha 3000tl yede gaz sistemleri var aracım eski değilse halim vaktim yerindeyse ona veririm 3000tl. Ama oda takılır arıza yapar başka markada yapar, kısmet meselesi. 
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 19:23
bugün bi arkadaşımda Atiker taktırdı,benzindeki kadar iyi olmadığını söyledi ama pişmanda değil tamamen duygusal.aracı fıat stilo oldukçada kemikli bi arabaya benziyor.
Yukarı Dön
ErolSen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErolSen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 20:26
bikaç gün önce  bizimde bi abimiz 1400 tlye fiat bravoya tartarin marka tüp taktırdı. oda yaptığı hesaba göre edeceği karı düşünerek memnun gözüküyor. ama benim aklıma yatmıyor.1400 tl vermek ve lpg sistemi taktırmak 1400 tl ye bir sene benzin alır binerim diyorum kendimce. benzine göre elbette karlı ama kaç senede amorti eder masrafını orasını hesaplamak lazım taktırmadan önce.
Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 20:29
benim aracım 307 XT 110 beygir arabamı aldığımda üzerinde atiker  marka LPG vardı ve hala var. ben bir türlü LPGden verim alamadım kime sorduysam kime gittiysem 100 beygir ve üzeri peugeotlarda LPG sorun yaşatıyor dediler. Ben tam söktürmeye karar verdim ki ustam Saçmalama selçuk otur oturduğun yerde araban LPG'li ve on numara dedi. sen bakımını düzenli yaptırırsan hiçbirşey olmaz dedi. ve ben en sonunda pendik'de bulunan atiker servisine geldim allah razı olsun çocuklardan arabamı on numara yaptılar. ha soğukken gaz yemiyor, zaten hangi araba soğukken gaz yiyorki :))  ha birde araba için ben ekonomi yapmıyorum. çünki arabamı çok seviyorum ve yıpranmasını istemiyorum. sökemediğim için genelde kapatıyorum.
Yukarı Dön
serkansevil Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkansevil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 21:01
kardeşim sakına atiker taktırma brc taktır daha dogrusu şöyle söylüyeyim pejo citröen ve bir iki markada ha tam hatırlamıyorum markaları ama sıralı sistemde bu araçlarda sorun yaratıyormuş brc bu sounu çözmüş ve sırf bunlar için bir sıralı sistem üretmiş fiyatı 1150 biz üç arkadaş daha taktırmayı düşünüyoruz fiyatta ozaman birşeyler yapacaklar sende bize katıl..
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 21:08

Şu 1150 tl dediğiniz BRC marka nın bir kodu felan varmı? bi araştırayım.ama yanılmıyorsam BRC internet sitesinde 1400 tl fiyat çekiyor.1150 tl yi ilk defa duyuyorum

Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 23:33
kimine soruyosun atikeri öve öve bitiremiyolar kimi yaka silkiyo peugeot araçlar lpg yi kabullenmiyor bu bi gerçek lpg kiti önemli para 2.plandaysa prins derim yoksa brc derim
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 12:25
Öncelikle merhaba bende aynı özelliklere sahip 1,6 90 bg roland garros 206 sahibiyim.Aracım atiker sıralı sistemli ve 6 ay önce taktırdım yalnız benim kitim 950 Tl lik olan modeli değil 1200 tl'lik farkı bir modeli takan ustam o modelin uyumsuz olduğunu söyleyip farklı enjektör modeli olan bu kiti takmıştı ve bugüne kadar bir kere bile stop sorunu çekmeme veya herhangi bir arıza yaşamadım(20bin km geçti)aracın lpg'ye geçtiğini eğer dııt sesini duymasam anlamam ve hissetmem inan imkansız, yakıt tasarrufu yarıyarıya şu anda şehir içi tarifkte km/140krş yakıyor(Lpg=1,6TL) kesinlikle atikeri tavsiye ederim fakat iyi bir usta olmak kaydıyla yoksa dedikleri gibi sıkıntı yaşayabilirsin kolay gelsin
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 19:42

Bu 1200 tl lik atikerin bi ismi yokmu burda araştırayım.

bi arkadaşta BRC için pejo ya uyan bir versiyonu olduğunu yazmışta
onunda fiyatı 1150 tl
a
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 11:55
1200 TL lik olan atiker modeli 4 silindir horizon enjektörlü olan modelidir ve dediğim gibi ben çok memnunum iyi bir ustaya taktırmak kaydıyla sizede tavsiye ederim
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 12:36
4 silindir horizon enjektörlü olan modelini indeledim.fast sıralı oto gaz sistemleri ve multifast sıralı oto gaz sistemleri olarak  2 ye ayrılıyor hangisi daha iyidir?
bide venturi oto gaz sistemleri var ama sanırdam bu versiyon bizi bağlamıyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 15:35
2003 model307 xt için en uygun hangi marka ve hangi usta olduğunu söyleyebilir misiniz?
Yukarı Dön
FTH Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FTH Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 15:57
Ben aracımı aldığımda adam taktırmış takılı aldım yani ATİKER önceleri kullanmıyordum ama pendik'e gidip geldiğim için üsküdar mecbur kullanıyorum ama gayet memnunum 50 tl gazla 330 315 km yapıyorum bence çok iyi sabahları soğukken titreme yapıyor sora düzeliyor
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004
Yukarı Dön
behzat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı behzat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2010 Saat 16:39
Lovato dan şaşma 5 yıldır partner da kullanıyorum sorunsuz  düşük fiyata kanıp atiker taktırma derim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12754 6 by_bozkurt
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 49 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 531 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 66 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61043 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 113 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 566 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 229 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13167 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2678 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1442 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 428 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50753 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34830 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2776 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1560 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6148 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 204 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 220 0 tugrullbey
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
JACKAL1742 1
by_bozkurt 1
tugrullbey 1
Cakirm0 1
Maduriye 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English