![]() |
|
aracınızın parça bilgileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wasp00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 14:14 |
http://public.servicebox.peugeot.com/ Arkadaşlar bu linki bi sitede gezerken gördüm. servislerin ve yedek parça bayilerinin kullandığı bir site. siteye üye olduktan sonra şasi numaranızın son sekiz hanesini girip aracınızdaki parçaların tümünün bilgisine ulaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatları çok yüksek normal bi kullanıcı için fazla.servislere yönelik bi site ....
|
|
![]() |
|
wasp00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
evet fiyatlar yüksek orası doğru. ama parçaların yerlerini kodlarını parçaların uyumu açısından reheber nitelikli olabilecek bi site. |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
fiyatlara nerden bakılıyor.bulamadım
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
parçayı seçtiğinde otomatik olarak alışveriş sepetine ekliyo. sepete girdiğinde seçtiğin parçanın fiyatını gösteriyo ama ordaki fiyatlar bayağı bi abartı.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet site çok güzel gerçekten.bende kullanıyorum bayadır
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |