![]() |
|
206 BSI tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2010 Saat 23:26 |
307 HDI aracım varken aracın beyni bilemediğim bi sebeple bozuldu. çok araştıdım istanbul göztepe sanayide beyinci nuri var.200 e tamir ettirdim. işinin ehli bir adam. tavsiye ederim. peugeot serviside ona geliyormuş
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
işte bu yüzden kendini harbi bir elektrikçi sanan ses tesisatcısı kelovlardan uzak durup.. Kendi tesisatımızı kendimiz çekiyoruz..
![]() |
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aracınızda ses sistemi varsa kontrol ettirin,direksiyonun alt kısmında bulunan BSI kutusunun olduğu bölümden kablo çekiyorlar etrafını izole etmemişlerse BSI kutusuna su girme ihtiimali çok yüksek benimkini izole etmemişler tesisatı söktürdüm,zaten kullanmıyorduk ama kablolar duruyordu,söktürdükten sonra açtıkları delikleri izole ettirdim,BSI kutusuna su girmişti tamir ettirdim şimdilik bi problem yok...
|
|
![]() |
|
6143 brk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
nese arkadaım salla ya
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
ya ben hala ne denek istediğni anlıyamadım senin aracın kadran resmide ne oluyor??????????
|
|
![]() |
|
6143 brk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
|
![]() |
|
OO NEIS BENIM ARACIN KADRAN RESMINI KULLANIYORSUN ? KARDESIM
|
|
![]() |
|
Arkadaşalar BSI kutusuna su girmiş nerden aldığını bulamıyoruz yanılmıyorsam sadece nemlenmedir çünkü kutuyu söktüğümüzde küflenme benzeri bi şey vardı birebir ıslaklık yoktu,sizce nereyi izole ettireyim,araç serviste şuan sanroufu deniyoruz sağ taraftaki contada kaçak varmış onu yapacağız ama kutu soltarafta ordan oraya atarmı bilmiyoruz,olmazsa ön göğüsü sökeceğizzzz
|
|
![]() |
|
Aracımın BSI kutusuna yağmur suyu girdiği için bugün tamir ettirdim bakalım ne olacak,serviste BSI değişimi için 1060 tl istediler,tamir ettirip şansımı denemek istedim 100 TL risk almaya değer diye düşündüm,ama nerden su aldığını bulamadığımız için izolasyon için yarın tekrar servise sokacam |
|
![]() |
|
bu BSI nin kesin arızalı olduğunu bilgisayara takınca anlıyabiliyorlarmı? ben bu ay sonu aracı servise sokacam benim aracın arızasını ağırlıklı olarak BSI ye bağlıyorlar.aracın park halinve ve seyir halinde kendi kendine silecekleri çalışıp duruyor.
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
benim bsi de arızalı millet 2006 model feline ankarada nerede onarım yaptırabilirim.
|
|
![]() |
|
herhalde yokkkkkkkk
|
|
![]() |
|
arkadaşlar BSI tamir ettiren kimse yokmu |
|
![]() |
|
üye bi arkadaşımız tamir ettirdiğini ama kısa bi süre sonra yine bozulduğunu sonuçtada gidip sıfır aldığını yazmız,onun için pek güvenemiyorum
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
walla istanbuldaysan bi kaç yer tanıdık war onlarla görüşebilirsin..
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
hemde fazlasıyla olağandışı problemi çozebilecek bi usta bulmam lazım
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
206'lar hakkında çok bir bilgim yok.Röleler nerede bilmiyorum 206'larda.
Ancak duran arabanın üzerinde de güneşin dönme açısından dolayı ışık farkı olacaktır.Tabi bu sadece küçük bir ihitmal çünkü stop konumundaki bir aracın sileceklerinin çalışması olağan dışı.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
yağmur sensörünün üzerinde camda çizilme olabilir demişsiniz,sadece seyir halinde yapsa bi ihtimal olabilir diyecem ama bunu park halindede yapıyor. silecek zamanlama rolesi nerde biliyormusunuz. roledende olabilir dediler,roleler arabanın neresinde bilginiz varmı |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Orijinal BSI elbetteki problem yaratmaz.Sonuçta bunu peugeot servisi garantili bir şekilde değiştiriyor.Servis tamir etmez malesef.
Kontak spreyi sıvı teması olup olmadığını anlamak için değil,kart üzerinde bir oksitlenme bile çalışmasını değiştireceği için bu oksitleri yada en ufak kısa devre edici etkiye sahip dış etkileri karttan temizlemek için kullanılır.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
bide kontak spreyi demişsiniz bu ne işe yayar,BSI ye su girip girmediği bununlamı anlaşılıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |