![]() |
|
İçinde Peugeot olan rüyalarınızı burada yorumlayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 08:42 |
|
Arkadaşlar,
İçinde Peugeot olan rüyalarınızı burada yorumlayabilirsiniz diye düşündüm. Bu size ait olmayan, ancak rüyanıza giren bir başka Peugeot da olabilir. Ben aracımla ilgili ilk kez bir rüya gördüm ve gruptan yorum alayım dedim.
Haydarpaşa civarı bir hastanedeyim. Bir ara arabamdan bir şey almaya gidiyorum. Yağmur var. Gri bir Broadway'in tavanından akan damlaların aracın içindeki gazeteleri ıslatmakta olduğu gözüme takılıyor. O da ne! Bu defa kenarda park halindeki 206 mın başına geldiğimde aracın ADETA YARI PRESLENMİŞ olduğunu görüyorum. Sanki Silindir gibi bir şey geçmiş üstünden. Ama rüya bu ya, aracın sadece üst yarısı pestil olmuş. Yani kapı hizasından aşağısı sapasağlam. 50 metre kadar ileride park eden tırlara kadar yürüyorum olayı araştırmak için. Bir yandan düşünüyorum Acaba pert ederler mi. Araç yeni? Yoksa Üst tarafı onarırlar mı? "Aracın orijinalitesi bozulur mu?" diyorum. Orada bir Şoförle karşılaşıyorum. Soruma cevaben "Ağabey, Aha şu arkadaşın kasasının yanı koptu. Yük kaydı senin arabayı ezdi." diyor. Merak etme sigorta perte çıkarır diyor gayet sakin. Bakıyorum TIR ın sağ kasası çürümüş ve dağılmış her yer ÇUBUK İNŞAAT DEMİRİ.
Sonra zil çaldı ve uyandım. Yorum sizin...
![]() |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
urkutucu :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() ![]() Düzenleyen kundun - 11 Ocak 2010 Saat 09:26 |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
Gökhan bey herhalde biraz fazla akşam yemekleri kaçırdınız , kabus görmüşsünüz :)
bende gecen rüyamda eski 206 ımla geziniyordum çufflaya çufflaya :)
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Hayırdır inşallah....
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
araçta sunroof varsa arıza yapabilir uyarı gelmiş
![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
şimdi bir arkadaşımızda Edirne'de benide buldu sağolsun fotolarını paylaşıcak bizimle
![]() |
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
![]() |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
Düzenleyen pusat81 - 11 Ocak 2010 Saat 20:14 |
||
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
||
![]() |
||
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
ya çok istedim resim koymayı ama inan forumunuza daha çok yabancıyım halledemedim bi türlü mirak arkadaşın aracı artık bende yeni tanıştık onlada .....
bu arada ben edirne den serkan herkese selamlar sizlerle tanışmaktan onur duydum ... herkese saygılar..... |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() arkadaşlar başardım galiba :) :) :) ![]() ![]() Düzenleyen pusat81 - 11 Ocak 2010 Saat 20:20 |
||
|
||
![]() |
||
|
Şimdi aklıma gelmişti. Hanım misafirleri için bolca mantı yapmıştı. Galiba iştahla yediğim o mantı mideme oturmuş olsa gerek... Haklısın :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |