|
407 birkaç soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
valenciaendoor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 15:16 |
Bluetooth: Kullanma klavuzunda bluetooth olduğu yazıyor, orta konsolda da "TEL" yazan bir tuş mevcut; fakat bir türlü aktive edemedim; telefonum N82. N82 telefonumu nasıl eşleştireceğim araçtaki bluetooth ile? Ya da aracımda aslında bluetooth yok mu?
CD Çalar: Normal bir ses CD'sini sorunsuz bir şekilde, hiç takılma-atlama yapmadan okuyor ve çalıyor; ama kendi hazırladığım MP3 cd'lerde illaki sorun oluyor. Ya atlama yapıyor, ya "yükleniyor manasında kum saati" beliriyor yol bilgisayarında ama bir türlü okumuyor. CD'leri 4x ve 2x hızlarında bile yazdırmayı denedim ama sonuç değişmedi. Kendi yaptığım MP3leri çalabilmek için ne yapmalıyım?
Aracım 2006 model 1.6HDI Executive. Teşekkürler.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Blutooth opsiyonel.. Aracınızda lmayabilir.
Orjinal ünitelerin çoğunda bu mp3 sıkıntısı var. Bir türlü düzgün okumuyorlar. Tavsiyem her marka cd den ikişer tane alın denemek için hepsine aynı dosyaları yazın. Muhakkak iyi okuduğu bir marka çıkacaktır. Ben Biladerin Menage 'ında bu şekilde seçtiği markayı buldum.
|
|
valenciaendoor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Evet, başka bir medyayla deneyeyim en iyisi. Dediğiniz gibi belki okuduğu bir şeyi bulabilirim.
Araçta bluetooth olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |