![]() |
|
spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2010 Saat 08:20 |
205 ' e uyarsa o yaylar bende talibim arıyorum zaten
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
karahanbey0606 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karahanbey0606
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş yayları satmadıysan görüşelim ismim selçuk 0554 449 32 49 msjını bekliycem
|
|
![]() |
|
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
ben talibim arkadaşım görüşelim
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
elyesa84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar yayların resimleri budur
![]() |
|
![]() |
|
elyesa84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
en son fiyat 65 tl olur arkadaşlar
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
son fiyatın ne olur arkadaşım alayım senden yayları
|
|
![]() |
|
merhaba ben 1 seneden beri kullanıyorum ama 5000 km yaptım bukadar yani bir sorun yaşamdım allaha şükür allahta kimsye yaşatmasın.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Hayırlı satışlar..
Nezamandır kullanıyorsunuzbu yayları ( 1,3,8 ay gibi ) yay önemli bir etken araba için maluz gazlıyoruz yay kırdımı Allah muhafaza...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
var resimleri eklerim bakarsınız çok güzel duruyor kasis konusuna gelince birsey diyemeyeceğim dikkat edeceksiniz.
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
acaba araç üzerinde görünümü warmı?bende xr war nasıl durur acaba kasislerde falan sürtme vs olurmu yükseklik nasıl
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Jamex marka 50mm spor yay aracıma 35 mm yay aldığım için satıyorum temiz sorunsuz fiyatı 80 tl.106 gti için uygun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |