![]() |
|
merhaba |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 Saat 16:25 |
Aracımı yaklaşık 1 hafta oldu alalı pek bilgim yok biraz borç olduğu kendimi düzeltene kadar sade binmek istiyorum.Ufak tefek modifiye işlemleri yapmak istiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim..Bazı arkadaşlarımın fikirlerini aldım.Love is 106...
1.Camlara film=200 ytl
2.GTİ jant lastik=600tl
3.Angel mercekli far=300 tl
4.spor direksiyon ve göbeği=50 tl
5.Vites topuz we körüğü=50 tl
6.Spor Devir saati=80 tl
7.Performans egsoz=100 tl
8.Cd çalar=180 tl fiyatları ortalama olarak yazdım eksilebilir sanırım.Sizlerinde bildiği fiyat varsa paylaşırsanız sevinirim...
pek orjinaliği bozulmasın istiyorum sizlerinde fikirlerini almak isterim eğer düşünce we fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sewinirim...
Düzenleyen shamed - 08 Ocak 2010 Saat 11:43 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapacakalrın zaten yeterlı olacaktır :)
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
gelişimini izlemek çok zevkli olacak.hayırlı olsun,kazasız belasız..güle güle kullan..hoşgeldin bu arada
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşallah kazasız belasız güle güle kullanın yavaş yavaş kıvama gelecektir =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
hmm yani sizlerde benim yazdıklarımı yapacaklarım araç için yeterli olduğunu mu düşünüyorsunuz...?
|
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Kazasız dertsiz kullanmanı dilerim
![]() Benim düşüncem şu yönde; Bence bu arabaya modifiye masrafı hiç yapma.Bu şekilde bin ve modifiyeye harcayacağın paraya biraz daha ekle ve daha spor bir araba al ![]() ![]() Hani derler ya " bırak dağınık kalsın " ![]() Hayallerini bir çırpıda allak bullak etmiş olabilirim ama düşüncelerim bu şekilde ![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
walla bende şöle bişi diyim bundan sporu yok benim gözümde dünyaları werseler 106 ya değişmem benim 106 ya karşı olan hayranlığım sewgim herşeyden üstün emin ol kız arkadaşımdan bile önce gelir sende ne marka araç var ki modifiye kaldırmasın yerinde olsam karamsar olmazdım neden dersen biraz fuarlara gidersen 106 vb tüm araçlar yapınca cidden kendini gösteriyor.
|
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Öncelikle hoş geldin ve araçın hayırlı olsun kazasız belasız..
Yay unutma derim :) yapacağın her şeyi yap orj aksesuralarını bir yerde muhafaza et sataraken tekrar takarsın sorun olmaz al hevesini kardeşim...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
yay olayına girmicem çünkü aile ile bindiğim için malum oturduğun yer we istanbul yol şartları yere yakın aracı pek kaldırmıyor sanayiden çıkarmıyor o hariç hepsini yapıcam yani sende benim yazdıklarıma katılıyorsun
|
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
İlk mesajını yazarken bu hastalıktan bahsetmemişsin ama. " Aracımı yaklaşık 1 hafta oldu alalı pek bilgim yok biraz borç olduğu kendimi düzeltene kadar binmek istiyorum " yazısına istinaden yazdım düşüncelerimi.Pek bilgim yok diyorsun, kendimi düzeltene kadar binmek isitiyorum diyorsun ve arkasından 106 benim dünyam diyorsun ![]() ![]() (Her şeye modifiye yap ama Türkçe yazım diline elleme lütfen ![]() ![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
Kendimi düzeltene kadar sade binmek istiyorum anlamında yazdım onu yani kendimi düzelttikten sonra bu sölediklerimi modifiye yapıcam anlamında yazdım onu sanırım yanlış anladın sen onu neyse...saol genede düşüncen için...w harfi malum klavye alışkanlığı yapıcak bişi yok =)
|
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Can abiye bende katılıyorum aracın sade ve hoş bu araca yapacagın masrafı biriktirip 106 gti alabilirsin ama araba senin para senin karar senin
![]() |
|
![]() |
|
walla kardeş gti olayı çok ayrı bir durum onun sağlamını bulmak çok zor hemde aileye uygun bir araç değil GTI hem benzin hemde sağlamını bulmak aileyle çok sorunlar oluyor ondan dolayı şu yazdıklarımı hesaplasam en kral 2 milyar masraf belki tutar..Onun için BU SEVDA BİTMEZ...!
|
|
|
![]() |
|
Birde araç sade ve hoş bölemi kalsın diyorsunuz yoksa yukarda yazdıklarımı yaparsam daha mı iyi olur araç...? |
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Ben olsam yazdıgın her uygulamayı yaparım 106 yı modifiyesiz düşünemiyorum
![]() |
|
![]() |
|
ok teşekkür ederim ;)
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
1.Camlara film=100 tl
2.GTİ jant lastik=600tl
3.Angel mercekli far=300 tl
4.spor direksiyon ve göbeği ( bence gerek yok)
5.Vites topuz we körüğü=60 tl
6.Spor Devir saati=80 tl (bunada gerek yok isteğe bağlı)
7.Performans egsoz=100 tl
8.Cd çalar=180 tl
elimde 106 icin hava filtre kiti var boru ile
birde silencerli egsoz var
devir saatine bakmam gerek
diğer parçalar için yakında sponsor olacak firmamızdan temin edebilirsin
|
|
![]() |
|
hmm walla süper olur pek fiyatları bilmediğim için biraz yüksek salladım peki ne zaman sponsor gelicek? |
|
|
![]() |
|
allah kaza bela vermesin kardesim..güle güle kullan
|
|
![]() |
|
merrba arkadaslar bende 206 1,4 benzinli x line var.ya bi sorum olucak. özellikle 2, vites ve bosta giderken arka tekerden sürtünme sesi ggelio,frene hafif basıp cekince biraz durup geri baslıo..bi kac yere gösterdim abs dendir dedi kimisibalatanın arsına pislik girmistir falan filan bu konuda eni aydınlatırsanız sevinirim..herkese kazasız belasız sürüsler dilegiyle..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |