|
308 ampul sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
inso
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 Saat 01:25 |
s
Düzenleyen inso - 15 Haziran 2011 Saat 02:06 |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldiniz öncelikle sizi tanımak isteriz konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar size en kısa zamanda yardımcı olacaktır http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçek İsim: Girilmedi
Cinsiyet: Girilmedi Doğum Tarihiniz: Girilmedi Yaş: Geçersiz Konum: Girilmedi Ana Sayfa: Girilmedi Mesleğiniz: Girilmedi İlgi Alanınız: Girilmedi Gökhancım, geçenlerde bu tarz üyelik formu dolduranlardan bahsetmiştim. bunlardan biri de işte bu üyemiz. bu nasıl profil yaaa !! nasıl oluyor da server böyle bir üyeliği kabul ediyor. yaw inso kardeşim, iyi ettin geldin. hoşgeldin. nickinde bile meymenet yok. in misin, cin misin ? Düzenleyen h_307 - 06 Ocak 2010 Saat 02:31 |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tavsiye verecek birşey yok. beyaz renkli ampul alacan, o kadar. ister 30 TL ye HID marka al, ister 50 TL ye Osram...
aynısını aksesuar dükkanlarındaki çıraklar da söyler... |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi boşver ya sinirini bozduguna değmez
|
|
inso
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s
|
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Üyelik bilgilerini düzeltsen eline yapışmaz sevgili Serkan Profil bilgilerini hallet gel de bu konuyu güzel güzel konuşalımBuluruz sana istediğin ampullerden |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s
Düzenleyen inso - 15 Haziran 2011 Saat 02:07 |
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunu bende yaşıyorum, çok araştırdım bulamadım bu ampulden ankarada birkaç yerde bu varmış eminim istanblda da vardır..İlk fırsatta alıcam zira seninde söyledigin gb oldukça kötü bir görüntü oluyor.. |
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s
Düzenleyen inso - 15 Haziran 2011 Saat 02:07 |
|
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok teşekkürler sevgili Serkan Ampulleri sinyallerin olduğu kısımda kullanacaksın dimi? Ben de bir ara takmayı düşünmüştüm ama, güvenlik hususunda sakıncalı olduğu için trafik polisleri pek sıcak bakmıyorlarmış.Sarı renk benim de hoşuma gitmiyor aslında, fakat ceza yemekte gitmiyor |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın, ben bir ara parkları iptal etmeyi fln düşündüm ondan da vazgeçtim sonra..bir çözümü daha var ampulün duyunu degişiyorsun arkadaşım yaptı 1,5 yıldır kullanıyor herhangi bir problem olmadı fakat ben yinede ampul bulma taraftarıyım açıkcası..
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birkaç forum sitesine daha üye olup, ve üye olur olmaz ilk işin hepsine de ilk iletin daylight ampul sorman ciddi manada dikkatimi çekti. arama yaptığın ürünün gerçek adını bilmek gerek. işte aradığın ürün. başka aradığın ürün varsa, yaz buraya, netten senin için araştırıyım. haa unutmadan, çıraklar neyin nerde satıldığını ustadan daha iyi bilirler. küçümseme onları... http://www.marintek.com.tr/marintekdeniz/index.php?catId=300&gId=2575&pId=6188 Düzenleyen h_307 - 06 Ocak 2010 Saat 20:53 |
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ürünü aldıysan hayırlı olsun. bulabildiğine sevindim.
hep aktif kalman dileğiyle... |
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bu resimleri görmüştüm çok şık gerçekten, mercek fln da farkettiriyor kendini yani..
|
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s. Düzenleyen inso - 15 Haziran 2011 Saat 02:05 |
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s
|
inso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s
Düzenleyen inso - 15 Haziran 2011 Saat 02:05 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |