![]() |
|
206 SUBMARİNE LİGHT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 21:08 |
|
ARKADAŞLAR 206 SINA SUBMARİNE LİGHT UYGULAMIŞ OLAN VAR MI?
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Özgür sen bana zorla bi proje çizdirecen yani.. :) :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İyi olur çiz tabi haşim usta
![]() |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
yaşım 27..hasimayaz yaşın kaç?ona göre hitap edeyim...
valla proje hiç fena olmaz yaa..basit birşey ama bitane örnek olsa çok kişi yapcak,bunu biliyorum :) |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Konu ile alakası yok ama yeri geldiği için söylemek istiyorum Tüm üye arkadaşlar imzalarında yaşını, adını, bulunduğu ili yazmış olsa iyi olur ![]() Bu bir zorunluluk olarak algılanmamalıdır, gereksinimdir ![]() ![]() ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
|
yaşlarımız yakınmış..evet haşim projeyi bekliyoruz.elim yatsa valla hemen halletcem.ama hiç anlamam.ki tavan lambasını bile sayende söktüm.düşün artık
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Esas konumuza gelecek olursak, Bu pazar bi girişim yapayım diye aklımdan geçirdim ama, led için küçük kılıf çerçeve bulamadım evde, elektronikciler çarşısına ilk gittiğimde alacam bi avuç.
Benim şöyle bir düşüncem var; uygun açı ile beyaz gövdeyi delip tavan lambasından paralel çekerek elektrik işini çözmek. Anahtar olayını da 3 kademeli anahtarın of konumunu sub.light için kullanacağım.
Yani Off tamamen iptal olacak, sürekli yanma, kapıya bağlı yanma ve submrine light diye düşündüm.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Haşim abi de olmasa arabanızın lastiğini bile sökemezsiniz...
![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
![]() |
||
|
valla haşim usta süper olcak yaparsan ya..bizde gelcez arkandan
![]() şu verdiğin linkdeki lamba ne için..??onu mu takcan ön tarafa,anlamadım ben |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Orjinali söküp yerine bunu takayım diye düşündüm ama boyutları biraz büyük geldi.. birde orjinali bozmanın anlamı yok
|
||
![]() |
||
|
bencede bozma.projeyi yaparsan memnun olcaz çok
![]() |
||
![]() |
||
|
HAŞİM USTA YERİ BELİRLEMİŞSİN..İŞİN YARISINI BİTİRMİŞSİN
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Şu saat itibariyle bitti :).. yarın araç üstüne takacağım. yarın akşama fotolarını çekip foruma koyarım.
|
||
![]() |
||
|
hakkaten mi?sabırsızlıkla bekliyorum valla..ne renk oldu.maliyet ne oldu..biraz bilgi verirmisin
|
||
![]() |
||
|
birde takmadanda birkaç foto koyarsan çok daha iyi anlarız.çok şey istemiyorum umarım
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
||
![]() |
||
|
tamam teşekkürler.eline sağlık şimdiden.bekliyoruz fotoları :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |