|
307 16'' 5 kollu jant |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 Saat 22:46 |
|
ARkadaşlar sonunda 7 kollu 15 inç jantlarımı 16'' 5 kollu jantlarımla değiştirdim..çok mutluyum:)çarşamba günü boyacıdan teslim alacağım.üzerindede sıfır lassa impetus revo lastikle satın aldım...ostim hurdacılardan sanayinden aldım.kazalı bi araçtan.biraz boya istiyordu.boyacıya verddim..inşallah güzel olur..daha önceden jant boyatan varmı.nasıl olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinrim...orjinal rengi gibi oluyyormu?
bu arada aracımdan sökülen 15 inç 7 kollu xt jantı üzerindeki 100 km deki japon malı toyo markı performans lastiği ile satılıktır..ilgilenen olursa yardımcı olabilirim..
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı olsun hayırlı satışlar
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaysız 5 kollu janta binilmez.
BOYANINCA JANTLARI TANIYAMAZSIN. ÇOK GÜZEL OLACAK. Düzenleyen h_307 - 02 Ocak 2010 Saat 23:48 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yay ıyı gıder jantlar guzel ..
|
||
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ewt bi yay kaldı yaptırmak istediğim:)Hadi'nin jantlar satılık.biraz yardımcı olsa alacağımda:)tok satıcı işte:):)
|
||
|
||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yusuf jantları kaça aldın. Yıldızda çıkmacılardamı buldun?
|
||
yzt06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ewt Murat çıkmacıdan aldım.ostim yıldız sanayinde..normlade sanayi esnafını pek sevmemde.bu dükkanın sahibi harbiden adam gibi adam..çok düzgün birisi.ne laızm olursa bulabilirsiniz..tavsiye ederim orayı..700 e aldım ama biraz bakım istiyor.bitanesi yamulmuş azcık...250 lirada düzeltme ve boyatma parası vercem..
|
||
|
||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
RC jantına benzediği için kolay bulunmuyor aslında. 16 olması iyi. Bende bulsam benim jantları satar bundan alırımda pek bakmıyorum sağa sola.
Hayırlı olsun fiyatıda normal. Jantları takınca fotoğraflarını bekliyorum :) |
||
yzt06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ewt
lastikçide çekcem.hemen koycam:)bi yerde rc jantda vardı..ama takım değil.3 tane vardı.onun fiyatı uygundu..16 jant zaten hiçbiyerde yok.bulunmuyor dediğin gibi.
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hadı abının yayları alacaksan ben sana yardımcı olurum onemlı olan canlı sıcakk :)
|
||
yzt06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abicim camiye veririm, genede bi kuruş inmem diyor:D
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaf sen alcam de ondan kellısı kolay :)
|
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben jantları değil. yayları satıyorum.
yaww olur mu öyle şey ! ben senin gibi bir delikanlıyı para için kırar mıyım. öyle bi espri yaptım işte. baktım kimse almıyo, ben de camiye veriyim dedim. Düzenleyen h_307 - 03 Ocak 2010 Saat 18:45 |
||
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Emrah aramızı bulsun. bana da fazla keser vurmasın. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
160 tl ye alırım bu yyları ben sana tertemız cıllop gıbı kız mısalı |
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaylar evde yatıyor. orjinale çoooktan döndüm.
|
||
yzt06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi abi jant yazmışım yanlışlıkla:)yay dicektim işte:)jantları hallettim.bu çarşamba boyadan alcam.bi yay kaldı işte:) |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bulurum sızın aranızı jant yaysız olmaz
|
||
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam. jantlarda gözün var, anladık. asıl sadete gelelim :D jantlara 700 TL ve sadece düzeltme ve tırıvırı bi boyaya 250 TL verirken elin titremediyse yayların fiyatı kesene uygundur sanıyorum. Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 12:11 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |