![]() |
|
Türkçemize sahip çıkalım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
HasanEsgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2010 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HasanEsgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Türkçemize sahip çıkma konusuna katılıyorum. Sadece yazım kurallarında değil, kullandığımız kelimelerde de Türkçeyi seçmeliyiz. TDK'nın sayfası elimizin altında nasılsa.
Bu arada "Kesinlikle Türkçe kelime kullanacağım", diye abartmaya da gerek yok sanıyorum. Yerleşik yabancı kökenli kelimelerin bir türlü yerleşemeyen Türkçe karşılıklarını kullanacağız diye kasmayalım.
Küçük bir ek: Türkçe kelimesi yapım eki alarak türemiş bir kelime olduğu için, bir ek daha alırken kesme işareti kullanılmaz.
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bir güncel de böyle önemli bir konu için çekelim, ben dikkat etmem banane diyen varsa yazsın buraya lütfen!
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen öyle, böyle abuk muhabbetler garip hareketler vesaire amaç ben marjinalim vesaire.."6 yaşından beri piyano çalıyorum" modları işte..hayır sonunda kızlar da caroline moduna girip herkesi onlar gb zannediyrlar.. ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 25 Ocak 2010 Saat 09:13 |
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Bravo gençler!.. Konuyu tartışın. Doğru yolu bulup Türkçenize de sahip çıkın, geleceğinize de... Aksi takdirde (A) merika (B) irleşik (D) evletleri nin konuştuğu dili konuşuyor olabiliriz. Sonra da (A) merika'nın (K) urduğu (P) artiler ce yönetilir ve dil dejenerasyonuna uğramakla kalmayız. Mazallah coğrafya dejenerasyonuna da maruz kalabiliriz. Baksanıza harem-i ismetimize bile girecekler nerdeyse an itibarıyla
![]() |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Aralık 2009 Saat 08:48 |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
benim yakın arkadaslarımda yapıyor o hareketleri klavye ve gercekte ben tuhaf oluyorum ama kızlara maymunluk yapıyorlar işte ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Aralık 2009 Saat 08:47 |
||
![]() |
||
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
çok güzel bir konuya deginmişsiniz, özellikle sanal ortamda 2 tane çirkin kızı etkilicem diye haybeye pragmacılık oynayıp Türkçeyi katlediyor lümpenler.."yha sefiorum" gb aforizmalarla kendi mitolojilerini yaratıp mutlu oluyorlar..
Düzenleyen HakanGokdemir - 25 Ocak 2010 Saat 09:13 |
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
sevgili hakan, yok diyorum ışte onu tıkladığımda yanıt yaz ve alıntı yap çıkıyor alt alta...
Bu arada telefondan yazdığımda t9 klavye ile mükemmel bir türkçe ile yazmak mümkün oluyor. |
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Mesajın sağ üst köşesinde " ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 17:11 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
''Gökhan'' özel isimdir..
Gökhan'ım.. ![]() Düzenleyen EmRaH - 28 Aralık 2009 Saat 17:07 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Valla Gökhan aslına bakarsan hangimiz Türkçe imla kurallarına uyuyoruz fakat bu durum başka.
Ben elimden geldiğince, bildiğim kadarıyla imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum bir hatam olursa uyarın lütfen.
Bu arada Gökhan'ım, sayın adminim beni desteklemeni rica ediyorum, hatta yakında şu imza ayarlarınada bir el atalım derim ben ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 17:07 |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
bu arada benim mesaj seceneklerimde duzelt yok:(
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
güzel bir fikir destekliyorum sizi Hakan Bey bundan sonraki mesajlarınıza daha fazla dikkat edeceğim
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
istiyorum ''v''e deniyorum :)
hakla iliskiler okudum,aktif olarakta sigortacilik yaptim,
ayrica da turkcell call center'da calistim,konusmama cok gu''v''enirimikeza yazismalarima da,ama w benim icin katletmek tabirine girmiyor
her guzelin bir kusuru vardir...:)
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
internet aleminde çok zor ama düzelmesi gerek.
Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 16:45 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Neden olmasın Nur yeterki iste, artı senin mesleğin Hakla İlişkiler değil mi?
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
tamamdir
tesekkurler
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Mesaj Seçenekleri ' ne tıklandığında "Düzenle" var. ordan halledebilirsiniz.
Düzenleyen h_307 - 28 Aralık 2009 Saat 16:28 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |