![]() |
|
Türkçemize sahip çıkalım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ugun=uzgun
bu arada iletiyi yollladiktan sonra duzelt butonu yok mu?
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
uzerime aliniyorum hemen
cunku bende ''w'' kullanıyorum...
degistirmeyi denedim bi sure ama basarili olmadim malesef:(
mesela ç,ş,ı,ü de kullanmiyorum ben yazilarimda yine eskiden gelen aliskanlik,
bunlar icin simdiden ugun oldugumu bilmenizi isterim
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Çok değil bundan yaklaşık 1,5 sene önce bende kullanırdım "v" yerine "w" ama bilmeden bu şekilde yazımın Türkçemizi katlettiğinin farkında bile değildim.
İşte herşeyde burada gizli farkında olmamakta, varalım arkadaşlar farkına varalım... Düzenleyen HakanGokdemir - 05 Nisan 2011 Saat 01:50 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz." Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çeken bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum, geçenlerde konuyu Emrah'a anlattığımda ve beni desteklemesini istediğimde sonuna kadar yanımda olduğunu beyan etmişti.
Sizlerden de ricam yazılarınızda "v" yerine "w" kullanımı, "k" yerine "q" kullanımı ve buna benzeyen alfabemizin 29 harfi içerisinde olmayan harfleri sokmayalım şu güzelim Türkçemize. Düzenleyen HakanGokdemir - 05 Nisan 2011 Saat 01:49 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |