![]() |
|
Pioneer cd kutusu uyum saglar mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2009 Saat 00:30 |
|
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vaaayyy. bilmediğin de yok. ben pioneer modellerini hatim ettim. sen de aşağı değilsin. maşallah... |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
onun göstergeler ekran müthişti yaarock pop jazz vs yazıyodu eq gbi bide ritimdeki ışıklarrrr |
||
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
DEQ 9200 ü bilir misin? ben 1997 de gördüğümde ağzım açık kalmıştı.
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
bu çoklu CD çalar Pejo orjinal teybine direkt olarak monte edilemez. araya adaptör (aparat) gerekir diye düşünüyorum.
teybin de bir zamanların 500 TL lik KEH-6600 modeli sanırım. 7600 de olabilir. olmazsa hiç uğraşma. pioneer USB li 2150 CD çalar teyp 200 TL. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
![]() Aracımın orjinal cd kutusunda arıza var burda biri yaparım diye iyice bozmuş istanbula gönderdim yapılamaz dediler..
Eski aracımdan çıkardıgım bu cd kutusunu takmak istiyorum bildiğiniz üzere aracta jbl anfi var pioneerla uyum saglar mı teybi takmak istemiyorum çünkü birinde gördüm orjinali bozulunca hiç hoş olmamış yardımcı olursanız sevinirim..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |