|
PEUGEOT PARTNER TURBO ARIZASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2008 Saat 19:32 |
geçmiş ola
|
|
KaSıRgA
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konu güncelliğini kaybetmiş galiba
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun...
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aracın ile ilgili şikayetlerini bekliyoruz. Daha açıklayıcı olursan yardımcı olabiliriz.
|
|
KaSıRgA
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım 14,500 km de turbo arızası kolay kolay olmaz bu bir! ikincisi turbonun arızalı olması için turbonun ıslık çalması lazım! üçüncüsü arabanın aşırı derecede yağ yakması lazım bunlar senin aracında mevcut mu şuan? |
|
gökan
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok zorluyormusun cunku dızellerde belırlı bı devır sevıyesı var dıbıne kadarmı basıyosun yokuşlarda dıp gazmı gıdıyorsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BANA KALIRSA KARDESIM SEN BELIRTILERI YAZARSAN DAHA KOLAY YARDIMCI OLABILIRIZ BU ARADA BIR DE TANISMA TOPIGI BEKLERIZ SENDEN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MERHABALAR.BENİM 2006 MODEL 2.0 HDİ TURBO MOTORLU PEUGEOT PARTNER MARKA ARACIM VAR. ARACIM DAHA 14500 KM DE. TURBO ARIZASINDAN ŞÜPHELENİYORUM.TURBO ARIZA SEBEPLERİ VE NEDENLERİ NELERDİR. BANA CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |