Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Genel Olarak 307
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Genel Olarak 307

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Genel Olarak 307
    Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 16:11

servislerin işine gelmiyor yağı değiştirmek çünkü zahmetli biraz:)) aracı life kaldır pcye bağla yağı boşalt koy tekrar pcye bağla fazlalığı al /adamlar üşeniyor genel olarak çünkü 100 150 lira arası birşey alıyorlar servis çok kalabalık gelende 300den aşağı para bırakmıyor genelde ben buna bağlıyorum ankarada görala bir türlü değiştiremedim dünyanın bahenesi uydurdular sonunda abc ye gittim ordakiler tavsiye etmediler hiç değilse 100binde değiştirellim dediler hayır deyince sağolsunlar değiştirdiler ve şanzuman güncellemesi ve motor beyinin güncellemelerini yaptılar çok güzel oldu vites geçişlerinde hissedilir yumuşama var not:hiçbir şikayetim olmamasına rağmen 72binkmde kendi isteğimle değiştirdim dediğiniz problem istisna bir durum olabiliyormuş onun bir sürü nedeni var duyduğum ama ben servise özellikle sordum kesinlikle olmaz dediler  hepsi değişemiyor yağın içinde bir miktar kalıyor onada fazla yağ koyup çalıştırıp boşaltıyorlar genede ufak bir miktar kalıyodur

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
selçukcivelek Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selçukcivelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 13:57
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

Orjinalini yazan: selçukcivelek selçukcivelek Yazdı:

bva lar peugeot nun otomatikleri gerçekten sağlam bakmayın siz o kdr o kdr sorunlu degil. çeit çeşit otomatik triptonic araç kullandım japon iyidir derler 2009-2010 corolla triptonicler d konumunda dur kalkda sürekli hata veriyor sıfır araça yahu vuruntur olabilir şanzıman bakımları pek önemsenmedigi için bellirli km de valf kontrol ünitesi ve şanzıman yağı değiştigi zaman o sorunlu denilen bva lar canavar gibi oluyor peugeot gerçekten iyi arabadadır siz bakmayın milletin söylediklerine biraz uzun yazdım ama kusurum varsa affola

Öncelikle herkese selam  bu msjı okudum yazamadan geçemedim.benim geçenlerde bir sıkıntım oldu servisle görüştüm yağınımı deiştirsek dedim Bana söylediği viteste sorun olmadan yağı deiştirilmez.Dedi.Değiştirildiği taktirde arza yapması daha erken olur dedi.
aracın servis manuelinde dahi şanzıman yağı ömürlük konumuştur ibaresi var 60000 km de bir kontrol yazıyor sadece 

Dediğim gibi servisin demesini söylüyorum.kesinlikle deiştrmeyin demiyorum ama tekrarlıyım şanzıman yağı deiştiği taktirde arza yapma olasılığı yüksek oluyomuş.bu şekilde bir cwp verdi paylaşıyım dedim iyi forumlar.
Peugeot 307 Sw Premıum...
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 21:41
COK GUZEL ARABA FORUMLARI OKUYORDUM VE BIR ARA ALMAKTAN VAZGECTIM VE SONRA  DEDIM OKADARDA DEGILDIR VE ALDIM VE 1 AYDIR KULLANIYORUM 2004 TECNOPLUS 307 MI COK MEMNUNUM BIDE SU SOKAKLARDAKI CUKURLARDA SES YAPMASA AMA ALISIYOR INSAN DAHA SONRA ARABANININ BAGIMLISI OLUYORSUN SINIFININ FIYAT VE DONANIM OLARAK EN IYISI.
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 18:48
herşy gönlünce olsun kardeş
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
dbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 18:41
bende nisandan berı kullanıyorum hemde hergun 100 150 km yapıyorum araba 1 kurus masraf cıkartmıyor 307 yenı kasa harıka memnunum
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 18:27
bazen 1den 2 ve 2den 1 geçerken hafif vuruntu yapıyor bunu başka birr 307 de denedim araba 0 dı onda da aynı ki önemli birşey değilmiş bakımları tam olduktan sonra no problem otomatik ve 1.6 olmasına rağmen çok seri bir araç son süratıda çok iyi forumlarda yazılan yazıları okuyunca benim de midem çok bunaldı hergün araba nın kabutu açıp bi terslik varmı diye bakıyordum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım forumdonanımda millet vekillerine tahsil edilen 407 lerin davalık olduğunu çoğunda hata olduğu yazılmış ki bilginin doğruluğunu bilmesemde 407 ler çok kısa süre kullanıldı peugeot ta fabrika çıkışı hatası olan araçlar diğer markalara göre fazla 2 tanesinede ben şahit oldum kulaktan dolma yazmıyorum
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 17:04
Orjinalini yazan: selçukcivelek selçukcivelek Yazdı:

bva lar peugeot nun otomatikleri gerçekten sağlam bakmayın siz o kdr o kdr sorunlu degil. çeit çeşit otomatik triptonic araç kullandım japon iyidir derler 2009-2010 corolla triptonicler d konumunda dur kalkda sürekli hata veriyor sıfır araça yahu vuruntur olabilir şanzıman bakımları pek önemsenmedigi için bellirli km de valf kontrol ünitesi ve şanzıman yağı değiştigi zaman o sorunlu denilen bva lar canavar gibi oluyor peugeot gerçekten iyi arabadadır siz bakmayın milletin söylediklerine biraz uzun yazdım ama kusurum varsa affola

Öncelikle herkese selam  bu msjı okudum yazamadan geçemedim.benim geçenlerde bir sıkıntım oldu servisle görüştüm yağınımı deiştirsek dedim Bana söylediği viteste sorun olmadan yağı deiştirilmez.Dedi.Değiştirildiği taktirde arza yapması daha erken olur dedi.
aracın servis manuelinde dahi şanzıman yağı ömürlük konumuştur ibaresi var 60000 km de bir kontrol yazıyor sadece 
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 16:43
bende 206 mı almadan önce 307 buldum bitane 2004 model dizel 88000 de çünkü daha önceki arabam çok lüks ve sıfırdı toyota auris 2009 model anca 307 keser beni dedim ama sonra ne olduysa işte 307 nin kötü ünü yüzünden vaz geçirdiler sonra 2006 model 206 hdi feline aldım buda çok lüks küçük ama ekonomik ve Allah kaza bela ermesin aracımı çok seviyorum ara ara problemler oluyor ama oda olur benimde yapmak istediklerim var ama maddi olarak sıkıntgıda olduğumdan yapamıyorum yeni evliyim 1 seneyi geçti ancak borçlarım bitiyor ve yavaş yavaş yapacağım inşallah yapmak istediklerimi yaptıkdan sonra daha çok seveceğime inanıyorum aracımı
listemde şu
3 satır bilgi ekranı ve com 2000
deri direksiyon simidi rc ninki (malum soyuluyor)
vites topuzu oda soyuluyor
14'' RC jantı ve yazlık lastikler michelin energy saver
boya koruma ve ozonlama iç dış komple temizlik

eeee bunları yaptırdıktan sonra değmen keyfime :)))
Yukarı Dön
selçukcivelek Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selçukcivelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 15:38

Peugeot 307 Sw Premıum...
Yukarı Dön
alpbeyazı Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alpbeyazı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 22:19
valla hocam pejo sınıfında 307 ilk kullandığım model.daha evvel cok pejo markam oldu ama benimle birlikte bir ömür yapamadılar.106 xs 206 hdi 306 406 modelleri kullandım.onlarda da bir takım sıkıntılarım vardı ama gene gidip pejo markası olan 307 satın aldım.okuyan arkadaşlar bilir.307 yi alalı daha 3 hafta olmadı.resim yolla diyen arkadaşlar oldu ama araç henüz resim için hazır deilWall

komple jbl ses sistemi döşettim.

ön arka ve bagaj kapağı iç haznelerini ses izolasyonu yaptırdım.

mtech zenon taktım.

kapı kolları , yan çitalar, tampon korumalarını gövde rengi yaptırdım

1 numara güvenlikli cam filmi yaptırdım

komple iç temizleme yaptırdım

eibach yay aldım ama taktıramadım henüz çünkü aradığım zantı bulamadım..

neyse devamı var tabikide..2 hafta snra komple hazır duruma gelicek kısmetse o zaman resimleri eklerim ve begendiğin sormak istediğin aa bu güzelmiş nerde aldın yada yaptırdın ws ws gibi konularda çekinmeden üşenmeden yardımcı olurum...

yazma gereği duydum xenon hakkında bi konu vardı..
1-şimdi öncelikle polisler orjinal xenonla orjinal olmayan xenonu çok iyi biliorlar.ceza kesme haklarıda mevcut ki yiyen bi sürü arkadaşım var.ama mercek olursa cok cok büyük sıkıntınız yok.ışıgı dagıtmadığı için kalkıpta laf yapma gibi hakları yok.orjinal farlara takılırsa kelvin olarak yüksek olan ışık gücü ister istemez göz alıyor ve karşı tarafın görüşünü zorlaştırdığı için ceza kesiliyor.bunun kanunu mevcut.

2- muayeden geçmiyor diye bir kavram yok.sanayiye gidip 120 150 160 liralık zenon alırsan muayeneden geçme oranın var ama kusurlu geçme oranın cok yüksek.kusurlu geçtiysen eğer ilk trafik kontrolünde ceza yersen tekrar muayene yolu gözüküyor.bu xenonlar neden muayeneden geçmiyor diye biraz araştırın yada farlara ayar yaptırın.2 hafta snra tekrar ayar yaptırmaya gidin göreceksiniz ki ayarla aynı olmayacak. a)zenonların yuva başlıkları saglıksız oldukları için far ayarı zor b)zenonlar replica model oldukları için bir çok modelin far yuvasına oturmama riskleri var.biri aşada diğeri yukarda gösterme oranları yüksek.sag far yada sol far ışığı çok dağıtırken aksii far tek nokta dağıtabiliyor.fazla uzatmaycağım; muayeneden kalma nedini mercekli yada merceksiz oluşu değil.farların ayarsız oluşları..kısa far ayaları ile uzun far ayarları ya tutmaz, tutsa bile makinaya girdiği zaman ışığı istenilen odağa yansıtamaz ve bu nedenden muayene olumsuz geçer kii tüv türk kısa ve uzun far ayarlarına son derce önem veriyor.bilginize....

daha uzatabilirim ayrıntıları tek tek araştırdım..nerden diye soracaklara; meraklı biriyim.alt kiracım tüv türk muayene istasyonuda şef..ama bilgi almaktan fazla bir yararı dokunmadı henüz..ne zaman muayenelik bir dostum olsa randevu al randevu all diip duruyor deli oluyorumWall

TesadÜfeN GeldİK, mEcbuRen yaŞıyOrUZ...

BEYLERBEYİ/İSTANBUL

0RH+
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 19:00
bende 1 haftadır otomatik 307 sahibiyim araç çok güzel ama yakıt dediğiniz gibi çok fazla lpg taktıracağım
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 14:40
artık müsade edelim de günde 12 saat araçların içinde çalışan trafik polisleri hangi araçlardaki xenonlar orjinaldir, bilsinler yani. hiçbirşey bilmeyen polis bile en full 206'da bile orjinal xenon olmadığını bilir.

120 TL normal, ama 380 fazla geldi. 350 TL nin altında olması gerekir bence. ama çok kaliteli bir markaysa bilemem.
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
tayfunyesilyurt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunyesilyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 13:41
Orjinalini yazan: H-a-d-i H-a-d-i Yazdı:

öncelikle estağfurullah, uzmanlık kim, ben kim !
mercekli olursa çok iyi olur, karşıdan geleni çok rahatsız etmez.

ve şunu kesin bir şekilde söylüyorum. merceksiz xenonlar muayeneden geçemezler. ayrıca trafik polisi de mercekli veya merceksiz xenona ceza yazabilir. hatta tekrar muayeneye de sevk edebilir. düşünenler bunları göz önünde bulundursun.

walla abi doğru söylüyorsunda, ben yakın çevremden kimsenin xenon yüzünden ceza yediğini görmedim. Forumda yazıldığı üzere, xenon orjinal olarak arabada varsa sıkıntı olmuyormuş. Trafik polisi bunu nasıl anlayacakki?

Ayrıca bende zaten baya sıkıntı çekiyorum xenon farlardan, eğer yaptırırsam dahi  karşı tarafı kesinlikle zarar vermicek şekilde yaptırmaya çalışırım, veya en aza indirgicek şekilde.

Zaten öğle arasında iskitlere gittim. Xenon'a işçilik dahil 120 lira dediler. 2 farda komple değişirse 380 dediler. Bilmiyorum fiyatlar uygunmu :S
Peugeot 307 1.4 Hdi
Yukarı Dön
ErolSen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErolSen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 12:44
durup dururken sattırmayın şimdi bana 206 mı. Sırıtma
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR
21.02.1985
B Rh +
2005 206 X Line 1.4 O.V
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 10:19
öncelikle estağfurullah, uzmanlık kim, ben kim !
mercekli olursa çok iyi olur, karşıdan geleni çok rahatsız etmez.

ve şunu kesin bir şekilde söylüyorum. merceksiz xenonlar muayeneden geçemezler. ayrıca trafik polisi de mercekli veya merceksiz xenona ceza yazabilir. hatta tekrar muayeneye de sevk edebilir. düşünenler bunları göz önünde bulundursun.
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
tayfunyesilyurt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunyesilyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 10:11
Aynen yiğit, bana da zamanında cok dediler, yok o motor o arabayı kaldırmaz, yok çok sorun çıkartır vs..

Ben beğendiğim için aldım , ve bana 5 lira masrafı olmadı henüz. Ve gayette seviyorum arabamı, sürüşü keyifli, yakıtta cimri, şekil şemal gayet güzel.
Zamanında pejo aldıgımda niye bunu aldın diyen arkadaşlarım, sürdükten sonra haklıymışsın demeye başladılar.
Umarım böylede devam eder.

Bu arada bende xenon far taktırmak istiyorum, lakin cezamı veriliyor artık bunlara? forumda bir konuda okumuştum ama gerçekten bir yaptırımı oluyormu? ceza yiyen arkadaş oldumu hiç?

Bu arada tabiki xenon taktıracaksak merceğide olucak arkadaşlar :)
Özellikle Hadi abiden bi uzman cevabı bekliyorum :)
Peugeot 307 1.4 Hdi
Yukarı Dön
can32 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı can32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 Saat 16:00
bende geçmişte 2 adet 307 kullandım 2side 2006 model premiumdu. 1.sini pert ettim ve şimdi şükrediyorum o kaza anında 307 kullandığıma. araç pert olmasına karşın içinden küçük kardeşimde dahil 4 kişi burnumuz bile kanamadan çıktık. yazılıp çizilenlere kulak asmayın tek kusuru sert ve kısa arka helezonlarının olması. şehir içinde konforu azaltıyor ancak yüksek hızda inanılmaz yol tutuş sağlıyor. devirli kullanımda birazda çok yakıyor ancak klasmanındaki en iyilerden bence...
Yukarı Dön
endorphine Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı endorphine Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 Saat 15:26
Bende yaklaşık 5 aydır 307 otm. kullanıyorum. Ufak tefeklerin şeylerin dışında memnunum araçtan. Zaten sorunsuz araç yoktur. Mekanik ve elektronik bir arada nede olsa. Opelde kullandım önceden. Ondada ufak tefek şeyler çıkıyordu. 307nin tek kötü yanı (benim için) süspansiyonları taş gibi. En ufak çukurda çıkıntıda zıplatıyor adamı. Hızımda oldukça düşük olmasına rağmen... Önceden kullandığım 98 astra bundan çok daha konforluydu.  
2006 307 comfort otm.

Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 Saat 02:31
ben de 206 bva kullanıyorum çok memnunum gerçekten 1den 2ye geçiş biraz sert ama hiç önemi yok inanın bmw 528i de bile viteste ne saçmalamaları oluyor bizzat şahidim. aracınıza bakın kullandığınız aracın özelliklerini bilin kolay kolay problem çıkmaz bence. ayrıca otomatik viteste de amerikan araçları japonlara fark atar derim emin olun...
dipnot olarak benim en çok istediğim 307 dizel otomatik idi 308 de karşıma çıktı ama 307de olmalıydı 308de değil... 307 görüntü itibariyle çok daha başarılı 308den...
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 Saat 00:57

2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 87 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 6386 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 293 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 495 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 2615 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 4738 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 283 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 367 0 Ayan
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 4577 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4769 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40368 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 756 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 19294 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6169 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 702 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 1027 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13713 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 4 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 6 0 tunakrf
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
burak0701 1
gulemans 1
GRKN35 1
barisF 1
Ebulfeth 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English