![]() |
|
BP'den Yakıt Aldım Yolda Kaldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2010 Saat 01:08 |
||
gecmiş olsun. bende alışkanlık olmus 10 km kaldı yazana kadar mazot almam sorunun bundan kaynaklandığını pek sanmıyorum. Rafineri cıkıslarında mazot veya benzin için kalıte standart olur. ( eğer şantiye için alınmamışsa) yakıtta sorun varsa akaryakıt istasyonu nun kabahatı. örnek alıp bir tutanak tutturup bp merkezine gönderseydiniz ücretsiz bakarlardı.
|
|||
![]() |
|||
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bugün 30 km yaptım tık yok.Depo temizlendi nanotech uygulandı.Bunun dışında sorun yok çok şükür.
|
|||
www.halisogretmen.com
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam serviste sadece yakıt deposu temizlendi demişsiniz yani değişen veya tahrip olan bir parçanız yok.Anladığım kadarıyla tek kaybınız zaman.O da önemli muhakkak ama aracınızda bir hasarın oluşmaması ve istasyonunda dediklerine bakılırsa şikayet halinde de bişe çıkmayabilir ekstra zaman kaybınız olur gibime geliyor ama karar sizin tabiki.
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
||
Aracı servisten teslim aldım.Yakıt deposu temizlendi yeni yakıt alındı.Servis suç benzincide diyor.Benzinci bizim yakıtımızda sorun yok diyor.İsterseniz yakıtınızı tekrar verelim dediler.Sorun olsa sizin gibi yüzlerce araç gelmesi gerekir dediler.Servis sizi yanıltmış dediler.O kadar eminlerse yakıttan kaynaklanmıştır diye belge versinler diyor.Ben de istedim vermediler.Şikayetçi olabilirsiniz dedi istasyon sahibi.vs..vs..
Aklıma son gelen nedenlerden biri ışık yanıyorken 5 km filan gittim pislik gelmiş olabilir diye düşündüm.Vel hasılı kelam içinizin rahat etmesi açısından bildik yerden almak en güzeli.Bir de şurda hata yaptım serviste yakıttan olabilir dendiği zaman benzinciyi arayıp ekspertiz isteyip benzini test ettirecektim.Bunu yapabileceğimi istasyon sahibi söyledi.Servis bu konuda beni uyarmadı ki uyarabilirdi.İşin ilginç tarafı benzinci ile servis arası 4-5 km yoktu.
Şikayetçi olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum.Ne çıkar onu da bilmiyorum.
|
|||
www.halisogretmen.com
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Hocam Ford kullanıcısı olarak FordClubKart ile Opet'ten yaptığınız alışverişlerde yakıttan kaynaklanan hertürlü sorunu ve masrafını karşıladıklarını biliyorsunuzdur.Lakin böyle mecburiyetten almak zorunda kalınca insanın başına olmayacak şeyler gelebiliyor.Bende olsam sorun yakıttaysa istasyondan masrafımı karşılamasını ister ve gerekli yerlere şikayet ederdim.Artık bu tür yakıt satan yerler ayıklanmalı ! |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
geçmiş olsun bpden yakıt alınmaz bende her zaman opetten alamaya özen gosterıyorum
eski aracımda bp den aldıgım zaman araba açılmamaıştı bu tarz sorunlar yaşadım yolda aynı sizinki gibi stop etmeler falan ondan sonra bp mi uzak durun |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
||
Teşekkür ederim arkadaşlar,öyle oldu herhalde.
![]() Bence de istasyon çok önemli markadan ziyade.Bazı markalar da mimlenmişler ona da dikkat etmek gerekir.Bakalım yarın alacağım arabayı sonucu burada yazarım.
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
106 XS marka araç 1 depo benzin 2 torba magal kömürü 5 şişe efes bira ve 250 gr. sarı leblebi ile yakalandı :) :)..
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
bende hep aynı opetten alırım.. bir sefer farklı opetten aldım, mazotta su çıktı... allahtan filtrede su ayırıcısı var ve az miktar aldığım için kendim boşalttım suyunu..
kendi istasyonunuzdan şaşmayın.. özellikle uzun yolda şehirler arası istasyonlardan yakıt almayın. Mağdur olan arkadaşa geçmiş olsun, umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsınız.
|
|||
![]() |
|||
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
||
fişi bulamıyorsanız önce bankanızdan işlem tarihi ve saatini öğrenin sonra benzin aldıgınız pompadan fiş bilgilerinizi cıkartabilirsiniz sanırım. muhtemelen olmaz öyle şey diyebilirler ancak muhtemelen o fişlerin nüshaları olmak zorunda |
|||
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
geçmiş olsun. nazar değdi herhalde
![]() |
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
![]() ![]() ![]() Aynı olay opette de shellde de benim başıma geldi aldığınız istasyondan kaynaklanıyordur... |
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
||
Çok geçmiş olsun hocam..
|
|||
![]() |
|||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
||
geçmiş olsun.yakıt konusunda firmaları değilde satış yapan istasyonlarda kusur aramak daha doğru bence.buna benzer sıkıntıları opet,total,shell vs.başka firmalarda başınıza gelme ihtimalini göz önünde bulundurun.arkadaşlarımın hepsi opetten memnun fakat buna benzer sıkıntıları bende opette yaşadım ama her opet istasyonuna kötü diyemem .genelde bildiğiniz sürekli kullandığınız yerleri tercih etmeniz iyi olacaktır.tabi birazda şans. umarım aracınız sıkıntısız şekilde teslim edilir.istasyon belli ise firmaya istasyonu şikayet edebilirsiniz
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
büyük geçmiş olsun bende opet kullanıyorum ve çok memnunum
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Fişten izlenebilirlik sağlayacaklar, hangi tırla gelmiş hangi araçlara satılmış felan ama sen yinede bir konuş eğer benzinde problem varsa senden başkasıda seninle aynı şeyiyleri yaşamış olabilir.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
fişte plaka yazıyor ekstre olmaz sanırım
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |