![]() |
|
haydi bakalım, kimin ilk arabası neymiş? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2011 Saat 01:43 |
1994 model HYUNDAi excell ocağımı söndürdü
bi türlü tamirine yetişemiyordum henüz 10 yaşında araba bu kadar sorunmu çıkartır ya bi daha HYUNDAİ mi hayatta işim olmaz .... |
|
![]() |
|
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 206 1,4 hdi feline...
![]() İlk arabam Peugeot olduğu için gururluyum... ![]() Düzenleyen emaftermath - 12 Ocak 2011 Saat 00:51 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
1994 de kac model oldugunu unutttugum renault 12 sedandı bı kac ay zor bınmıstık arabaya :D cok dagınıkdı ondan sonra eskı kasa dogan almıstık onu cok kullanmıstık o yuzden ılk arabam dedıgımde hep aklıma o dogan gelır :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1988 MERCEDES 300E
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
İlk arabam 2007 de aldığım bmw m-teknik 3.16 e36 93 model beyaz güvercinim. Hala sattığıma inanamıyorum şu an 2002 206 xt 1.4 90 bg var. |
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
ilk göz ağrım 1972 kaplumbuğa 2yıl hiç yolda bırakmadı. çok yol yaptım
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
2003 yılında almış olduğım 2001 model fiat brava ilk aracımdı , her nerelerdeyse tekeri düz bassın :))
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
93 MODEL LADA SAMARA
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() |
|
![]() |
|
athelas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
İlk aracım 2004 206 xline arabamı çok seviyordum hiç sorun çıkarmadı ama satmak zorunda kaldım..
|
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
1997 yılında 1993 model Spring aldım Erzurumdayken..3,5 ay bindim plakasına Tilt olmuştum..34 NaH 34 :) Sonra 91 model Flash aldım onu da 8-9 ay sonra sattım :)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
2003 307 xt premium, ilk sahibiyiz önce annemindi sonra bana geçti ve hala kullanıorm ilk arabamı
|
|
E35
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ilk arabam yani tamamen kendime ait olan arabam 75 ford granadaydı tek kapı ve sedandı:)
ihlas şofbenim vardı yeniydi kutusunda onu verdim adama üzerinde 200 tl verdim aldım 5 yıldır yatan arabayı beyazdı.. 2001demi 2002demi ötv cıkmadan almıştım 400tl ye :) nişan yaparken deli paraya satmıştım ama cok agladım arkasından :) Düzenleyen rolex1645 - 28 Aralık 2010 Saat 21:22 |
|
![]() |
|
Kullanmayı 2000 Model Hyundai Accent'la öğrendim. 102HP'ydi iyi kaçardı.
Ondan sonra 2005 307 1,4HDi, hantaldı ama yakıt anlamında müthiş. Babam halen kullanıyor. Ve kendi arabam, bu yıl aldım Peugeot 106 Quiksilver. Yıllardır 106 hayalim vardı, sonunda gerçekleştirdim.
|
|
![]() |
|
BENİM İLK ARABAM 2003 YILINDA 1999 HYUNDAİ ACCENTTİ İLK GÖZ AĞRIM OLMASINDAN MI BİLMEM AMA ÇOK SEWİYORDUM.ONU SATTIKTAN SONRA BMW 3.20 ALDIM AMA O ARABANINDA BEN ÇOK KAHRINI ÇEKTİM.ŞİMDİ 106'IMLA
![]() |
|
![]() |
|
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Sıkı durun. ilk arabam 1983 PEUGEOT 305 DİZEL.
|
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
insallah 306 gti-6 olacak herşeyden çok istiyom o arabayı STALLONE |
|
![]() |
|
ilk aracım hyundai excell 1994 model beni mahv etti ocağımı söndürmüştü hyundai markası olan hiç bişey almıyorum 2003 te almıştım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |