|
PEUGEOT 207 SORUNLARI OLANLAR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 Saat 20:03 |
forum kurallarını okuyup kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur burası bir forum sitesi şikayet sitesi değil.Eğer peugeot sizi bin pişman ettiyse peugeotta yazı yazın Düzenleyen peugeotefe - 12 Nisan 2010 Saat 20:03 |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba bende 207 var ilk çıktığı zamanlar aldım çok beyendim ama sürekli ufak tefek arıza oluyordu..Bundan 4 ay önce arabamın torpidonun ustu yani vinil aksanda göğüs kısmı şişti kabarma oldu çökmeler oldu anlam veremedim,kendinden oldu başka bu sorunu olan varmı sorunu olanlar yazarsanız sevinirim..Bu arada burdaki peugeot plaza ve merkezle görüştüm her zaman ki gibi ilgilenmediler yani sorunu uslenmediler garanti bitmiş diye...YANİ KISACASI PEUGEOT 207 ALDIM BİN PİŞMANIM HEM SERVİSLER HEM HİZMET HEM ARABADAN,ALACAK ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNSÜNLER KİMSE PARAYI KOLAY KAZANMIYOR !!!!!!!!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |