![]() |
|
307 ye ledli stop uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2010 Saat 20:20 |
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helal sana ya yine bi olaya imzanı atmışsın seni tebrik ediyorum.. |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler ama ne yazık ki stop işi bıraktığım gibi duruyor.
yatağımın altı ağzına kadar 307 parçaları ile dolu.
boş vakitlerimde uğraşacağım. atamıyorum o kadar parçayı
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam harika, elinize sağlık, bunun benzerinin videosunu izlemiştim, adeta sanat yapılıyor bu alanda..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
teşekkürler arkadaşlar gösterge konusunda biraz yol aldım
sökmeye başladım denebilir.
bunun için ayrıca konu açacağım yakında
![]() |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
tebrikler.
![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
çok güzel görünüyor hakkaten. ve o dediğin ekranı yapabilirsen ben de seni tebrik etmeye gelebilirim. büyük hayallerimden biridir öyle araç içine billgilerin yer alacağı ekran koymak. öyle bi ekran atıp da ordan film izlemek klip izlemek yeterli değil marifet değil. önemli olan işte bu! aracı ekrandan görmek! eline sağlık
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Stoplar ne oldu merak ettim stoplar bitmeden direksiyona başladın arabaya işkence mi yapıyosun |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
valla süper olur bencede.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
biraz zaman alabilir
![]() ledli stoplar bitince hemen başlayacağım
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Göstergeye bahsettiğin şeyleri yapabilirsen işimi gücümü bırakıp seni tebrik için yanına geleceğim. O cep telefonu ekranını çalıştırman için ve aldığın bilgileri işlemesi için bir işlemci koyman lazım işlemcinin çalışması için besleme devresi yapman lazım aydınlatma için ışık devresi yapman lazım behsettiğin bilgileri depolaması için ram koyman lazım ram deki bilgileri okuyup işlemciye göndermesi için rom koyman lazım benim aklım bunu yapmaya yetmez yaparsanda sana eğitim almaya gelirim |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
mesela örnek olarak şu tarz (308 premium pack tipi ya da 308 auto6R) göstergelerin arasına güzel bir cep telefonu ekranı yakışırdı.
açılışta peugeot logosu
benzin ışığı yandığında periyodik olarak 1 dakika arayla yanan büyük boy pompa işareti ve dınn sesi,dijital hız ,vs.. kısaca obd cihazının bana ne verebileceği önemli
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
göstergeye şunu yapacağım.
hız ve devir arasındaki uyarı lambalarını komple kaldırıp , aynı ebatta tft renkli ekran koyacağım.
ayrıca aracla obd üzerinden haberleşip , dijital hız , yakıt bilgileri , sensör bilgileri vs.. gibi ikazları da aynı ekrandan çıkarmayı düşünüyorum.
açılışta peugeot logosu da çıkabilir.
tamamen hayal gücüme bağlı.
işim ya da mesleğim icabı yakınım bu tarz işlere
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
göstergeye ne yapacaksın:)ışık renginimi değiştirmeyi düşünüyorsun?
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
arkadaşlar , teşekkür ederim görüşleriniz için.
bundan sonra birde gösterge modifiyesi yapacağım. tamam olacak.
![]() berko
206 stobu tarz olarak 307 stobuna benzer.
bu işi bitirebilirsem sende faydalanabilirsin. daha hızlı yol alabilirsin.
en azından benim yaptığım ya da yapacağım hataları sende yapmazsın.
çıkmacılarda bulunuyor tabi ama fiyat olarak ne kadar bilemem.
arkadaşım bu modulun tekini 100 tl ye satıyordu.
modulde park (20 led) , fren (16 led) ve sinyal (20 led) var.
56 ledlik modul ayrıca regule devresi vs.. hepsi içinde.
hazır led alıp devresini kendin yapsan daha çok maliyet olur.
hem güzel gözükmez. neden dersen ledleri led yapan aslında reflektörleri.
reflektör kullanmadığında çok ufak ve tek tek gözüküyor. reflektör bir ledi 7-8 led kadar gösterebiliyor.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Valla süper. İyi uğraşıyorsunuz bu tür işlemlerle.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:):) abı bır gun benım arabaya da el atalım ya gırıselım sole :):)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sendeki pratik zeka ve el becerisi Çinlilerde bile yok. ellerine sağlık.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |