![]() |
|
S.O.S. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 17:52 |
arkadaşlar sanayiye gittim gitmez olaydım tavanı söktüler komple baktık nereden kaçırıo die tahliye borusundan sandık diilmiş ankaraya gidicem muhtemelen sunroofdan anlıyan helal süt emmiş bi tanıdığınız varmı ankarada |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinyal kolunun tamirini yaptırmanızı tavsiye etmem..yenisi almak daha mantıklı gibi..lastik konusundada bende lassa revo 2 var.gayet memnunum..çin malı lastik almak ne derece doğru bilmiyorum.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BEN SONAR KULLANIYORUM SIMDILIK HIC BIR PROBLEMIM YOK
|
|
![]() |
|
gerekmez inşallah conta takımı falan yarın ola hayrola
kapı kilidi karşılığının lastikleri yıpranmış biraz değiştirsem fiyatlarını nasıl bilen varmı
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
com 2000 tamiri yapılıyor ama.. sıkıntı çıkarabilir.. sökünce airbag makarası daağılıyor.. bi dha zor dikiş tutuyor.. yan sanayisi 250 - 300 TL orjinajide 450 - 500 max.
sunroof için conra takımı gerekebilir.. fiyatı biraz tuluya kaçabilir. :(
|
|
![]() |
|
kumho kullanabılırsın fena degıldır fıyatıda uygundur.
vinil koltuk kaplaması terleme yapar hıc bulasma o ıse eger yaptıracaktın tam yaptır 750-1000 tl arası yapıyorlar.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar hepinize tekrar merhaba (2004 307 1,6xt) ufak tefek problemler çıkıyor bende üstesinden gelmeye çalışıyorum uzun farlara geçmio yanılmıosam com 2000 denilio sinyal kolunda bi problem var tamiri mümkünmü yada lokal olarak değişiormu kornada çalmıo bazen
sunroof dan su damlıyo tavan döşemeye gerçi yarın sanayiye bırakıcam da sebebi ne olabilir
lastiklerimi yenilemek istiorum 205 55 16 biraz araştırdım sonar ve kumho die markaların fiyatları uygun gibi kullanan arkadaşlar varmı yada tavsiye edebileceği bi marka en uygun fiyata
bide bu hazır vinil deri koltuk kılıfları var onlardan taksam diorum
ne dersiniz
şimdiden teşekkür ediorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |