![]() |
|
307 silkitme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 15:22 |
yok hala gitmeye devam ediyor sanki bi arıza göstermemiş gibi ama gene aynı hıza ve aynı devire ulaştığında gene yapıyor bende bidaha o hıza çıkmamaya gayret ediyorum ama internetteki araştırmama göre turbo valf arızası verdiğinden oluyormuş tşk ederim
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle bilgisayara bağlayıp düşen hataya bakmak lazım.. Yüksek ihtimalle hava debimetresi arızalı. Arıza ışığı yaktıktan sonra devir kesiyormu?? |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracınız turbo basınç ile alakalı bir arıza var ve test cihazına bağlayıp arıza kaydını nereden verıyor bakıp ona göre çözüme gitmek gerek
|
|
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
yardımcı olacak birisi yokmu arkadaşlar
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516 linki okuyup kendinizi tanıtırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
ardakaşlar merhaba bende yeni aldığım 307 1.4 HDI 2004 model oto var ama bir sorunla karşılaştım yolda ortalama 130 la yada 150 ile 3 bin devirin üzerine çıktığımda araba kendini silkeliyo ve arıza lambası yanıyo anlayamadım ne olduğunu ama nette araştırdığıma göre turbo valf arızasıymış eğer bana yardım ederseniz çok teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar..
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |