![]() |
|
Bu araç hakkındaki görüşleriniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 Saat 23:08 |
|
bendede 8 tane airbag yazısı var ergin.. direklerde 2 adet yolcu tarafında 1 adet sürücü tarafında 1 adet koltuklarda 2 adet birde emniyet kemerlerinin orda var 2 adet.. 8 yapıyor.. direklerdeki ve emnıyet kemerlerının ordakıleri tek kabul edersen eger 6 olur.(perde havayastığı) |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilanda kalkmış zaten. alanada geçmiş olsun :))
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
abi sen bence başka bi araba bak yazık günah para vericen yani sonuçta. |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arabanının bir arka tamponu, iki kapıları, üç de etek kısmı bana biraz garip geldi iyice araştırma yaptıktan sonra adam sölemedi ama boya nerelerde var dedim arkada ve sol önde dedi. dedim baska biyerde varmı konuyu değiştirdi. sanırım baska yerlerde de var acıkcası ıcıne sınmeyen ısı yapmayacaksın bıraz daha beklemeye aldım bakalım hayırlısı...
|
||
![]() |
||
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
Benim hoşuma gitmedi araç,Kapıları sanki başka arabanınki gibi duruyor. vurmadıkça o arabaların kapıları oynamaz yerinden diye biliyorum
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benimde dediğim motor önemli baktır takla atmış aracı 7 servise gösterdik orjinal dediler izmirde bir servis iyice araştırdı anca anladı
|
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
Arkadaşlar yanlıs anlamayın boyaya takılmıyorum bence adamın anlattıgı kadar basit bir kaza geçirmemiş araba. boyaya takılmıyorum elbette ama bu kadar dusuk oldugu ıcın kıme sorsam kesin motor aksamında bir sıkıntı vardır dıyor bu yuzden bu kadar konusulmus bı konuya acıklama getırmek ıstedım.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Sorulara istinaden yazmak durumundayım;
Diğer meslek gruplarını bilemem, hangi tabiatta olduklarını da yorumlamam şık olmaz ama bir doktor olarak şunu söyleyebilirim; yanlış anlaşılmasın, kibirli biri değilim ama gerçek anlamda "doktor olmak" hakikaten farklı bir karakterde olmak demektir. Doktor adam vurdumduymaz değildir, titizdir, düzenlidir, belli kurallara hem işi hem de hayatı gereği dikkat etmek durumundadır. Bu yüzden herkes doktor olamaz benim nazarımda. Parası olan herkesin şöför olamadığı gibi puanı alan herkesin de doktor olmasını beklemiyorum açıkçası... Ama istisnaları çıkarmak kaydıyla bahsettiğim tabiattaki insanların arabalarına -sahip oldukları her şey gibi- ne kadar dikkat ettiğini, gözlerimle görüyorum/biliyorum. Şahit oluyorum. Çalıştığım yerde ilk defa bu kurala uymayan bir doktor tanıdım, ondan vida bile almam/alınmaz. O istisna bu istisna işte. Arabaya güzel bakmak, kıymet bilmek için elbetteki bir zümreden olmak şartı yoktur; benim babam memur falan değil ama arabasına toz bile kondurmayacak kadar özenlidir. Bu yüzden diğerleri güzel bakmaz, özen göstermez demiyorum. Diğer soruya gelince; aklın yolu birdir, babanız dahi olsa ne kadar güvenirseniz güvenin; alışveriş yaparken bir bilene danışmak/göstermek hem elbetteki en mantıklı iştir. Düzenleyen Doktor - 19 Ocak 2010 Saat 00:20 |
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ARKADAŞLAR BİRAZ GERÇEKÇİ OLALIM HERKEZ TAKILMIŞ BOYA DEĞİŞENE BIRAKIN BU TAKINTILARI ASIL ÖNEMLİ OLAN ŞASE ANA PODYE TAVAN DİREKLERİ MOTOR MEKANİKTİR. GEÇENLERDE ARKADAŞIM 24000 TL YE ORJİNAL ARABA ALDI 1 YILDA 3000 TL MEKANİK MASRAFI YAPTI POMPA ENJEKTÖR DEBRİYAJ AKS V.S BENDE 2005 307 VAR 6 PARÇA DEĞİŞENİ VAR ŞASE PODYE DİRKLER İYİ OTOR 86000 KMDE LOOK 1600 110 HP KOMPLE BOYALI AMA ARABAM SORUNUZ ARIZA ÇIKARMIYOR GAYET MEMNUNUM 15500 TL YE ALDIM ORJİNALİNE 22500 İSTİYOLAR KASKO 23000 TL YE KASKOLIYOR EĞER ARABADA MEKANİK YÜRİYEN YANİ CEBİNİ ÜZÜCEK SORUN YOKSA AL AMA MOTORA BAKTIR MUTLAKA 10 TANE YERE GÖSTER MEKANİĞİ DEĞİŞENE BOYAYA TAKILMA RAHAT OL PERT 2 TANE ARABA ALDIM SON SAHİBİSİN DEDİLER KAR EDİP SATTIM
|
||
![]() |
||
|
Araçta daha önce ufak bi kaza geçirmiş arka taraftan biraz o yuzden arkası eski gibi duruyor. ayrıca eteklerde boya varmıs bunu olesıne boyattım dedi ama kesn vardı bir bit yeniği. motor aksamını sormaya gerek bile kalmadı bence elinden cıkarmak ıcın bu kadar ucuz tuttu anlasılan. ayrıca vizeside yaklasıyormus aracın anlıyacagınız olmadı bizim iş. :( ilgilenenler için tesekkurler.
|
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
katılıyorum
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Her doktor her memur her bankacı da aynı değildir.... Aracı sıfır alıpta triger kopana kadar binen kişi tanıyorum.... Siz en ufak seste, soluğu serviste sanayide alırsınız... Bir grubumuzda böyle değil malesef..... Memur maaşıylada araç o hale getirilemez... Anlaşılan önceki sahibi ekmeğini yemiş... Memur arkadaşta masraflarla başa çıkamıyor.... Düzenleyen okan77 - 18 Ocak 2010 Saat 10:19 |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Ferhat hocam; Benim yazımdaki kasıt genel anlam içeriyor. Doktordan, memurdan, bayandan olması illa ki o aracı mükemmel ve az kullanmış anlamını taşımamalıdır. İlanlarda verilen mesleki ibareler güven duygusunu karşı tarafa vermektedir ki, diğer meslek gurubu araç sahiplerine güvenmememiz anlamını da teşkil etmektedir. Komik bazı yazılarla değineyim konuya.. -Doktorların Hipokrat yemininde " aracımı temiz kullanacağım " diye bir madde var mıdır? -Memur masa başında düzenlidir, işlerini aheste aheste ve dikkatli yapar.Aracına da bu şekilde mi davranır? -Bayan bir şoför aracını her sabah parfümler mi, yıkar mı, fonotenler mi, düzenli aralıklarla lastiklere pedikür yapar mı? -Özel muayenehanesi olmayan bayan memur bir doktorun aracı tercih sebebi olmalı mıdır, bu bir referans mıdır? Üç özellik birleşince o araç Dünya'nın en muhteşem aracı mıdır? ![]() Gibi devam eder bu komik örneklemeler.. Benim kız kardeşim Yüksek Biyolog, eşi de bankacı. Tek arabaları var. Kız kardeşimin bir araba kullanışı var evlere şenlik resmen ![]() Fakat, eşi devamlı seyahat halinde olması zorunda olmasına rağmen harika titizlikle arabayı kullanıyor. Arabanın ruhsatı kız kardeşimin üzerine. Bunlar arabayı satarlarken alıcı şahıs nerden bilecek aracı satan şahsın ' Allah muhafaza ' araba kullandığını ![]() Şimdi bir soru sorayım sana Ferhat hocam.. Diyelim ki bir araba alacaksın ve o arabayı satan şahıs doktor! Sen bu arabayı hemen alır mısın " nasıl olsa doktordan bir araba " diye, yoksa bir kaç servise gösterdikten sonra mı alırsın :) Cevap verirsen sevinirim ![]() ![]() Umarım anlatabilmişimdir " memurdan, doktordan, bayandan filan olması neyi değiştiriyor bir türlü çözmüş değilim " cümlesini neden yazdığımı.. ![]() Teşekkür ederim.. |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Hocam, şahsınızdan şüphemiz yok. siz elbette aracınızın kıymetini bilenlerdensiniz. ama piyasada sanki tüm doktorların aracı harika ve hatasız gibi bir imaj sergilenmeye çalışılıyor, ben de buna karşıyım. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Hadi bey, haklısınız ama ben kendimden örnek vereyim; basmak gazlamak istesem bile ne vaktim oluyor ne de arabama kıyabiliyorum :) Demek istediğim bu. Elbette içimizde çok kötü kullananlar, kıymet bilmeyenler mevcut olacaktır, beş parmağın beşi bir değil ama genel olarak konusuyorum ben.
Düzenleyen Doktor - 18 Ocak 2010 Saat 02:55 |
||
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
hiç bir 206 da 8 hava yastığı yok. adam tüm airbag yazılarını saymış demekki.
benim kullanım klavuzumda torpido gözünde duruyor. tüm airbag yazılarını sayarsam 113 gibi birşey çıkar.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
hocam, imzanda "doktorlar da modifiye sever" yazıyor..neden doktorlar da arabayı yıpratmayı sevmesin? neden onlar da hor kullanmasın? sizin de içinizde trafik canavarları olabilir. haksız mıyım? ![]() |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
Diğer memurları bilemem ama ben ve etrafımdaki bir çok doktor arkadaşımın aracı neden temiz oluyor derseniz; hastane dışında gidip gelecek pek bir yer/yol yok. Aracı zorlayacak, yıpratacak karakterler değiliz. Arabaya binmeye vaktimiz bile olmuyor çoğu zaman... Örneğin, ben 9 ayda 6000 km yapmışım ki ben en çok arabayla gezen doktorum kendi muhitimde diyebilirim. Diğer doktor arkadaşlarımın da arabaları oldukça bakımlı ve iddialı diyebilirim yani. Tabi diğer memurları bilemem...
|
||
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
fiyat & km & model pek bir orantisiz geldi,ilk etapta plakasini ogrenip tremere mesaj atin bence
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |