![]() |
|
Bu araba alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2009 Saat 00:07 |
kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum madem araç kelepir az masraflı satan adam neden yaptırıp satmıyo
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bırak kendi yaptırsın 17500 para ver çok ta üstüne düşme
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yaptığın amelelik yanına kalır. sağlamı ile aynı hesaba gelir.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
her topalın bi kör alıcı vardır illakide
rakamlara bakılırsa pek akıllı işine benzemio..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Bende öyle düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
adam 16 bin diyosa 4 binde masrafı varsa bence gereği yok
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
güzel kardeşim aracın mekaniğini 5 tane ustaya göster servise baktır kaporta çok sorun değil değişir bir daha arıza çıkarmaz ama mekanik bir yara açtımı feleğin şaşar arabayı yakasın gelir bilgisayarda mekaniğe baktır elektroniği de airbaglara baktır tek tek abs ye debriyaja şanzımana kısaca mekaniğe çok iyi baktır kaporta çıkmadan kralı ayarlanır en fazla 2 bin tl ye mal olur ben yandan kazalı 2005 307 hdi look aldım dizel ALLAHA çok şükür mükemmel araba başka arkadaşım orjinal 307 aldı kaporta takıntılı alır almaz başladı arızalar yandım allah demeye başladı benim arabanın yarı fiatı kadar masraf yaptı hala sorunları var ama sen yinede iyi düşün 5 tane araba sattım 2 tanesi taklalı idi adam sormadı bile değişen varmı diye aldı hala kullanıyo hayırdua ediyo bana clio vardı taklalı son sahibisin dedi servis 1 haftada sattık rahat ol herkezi dinleme mal müşterisine satılır
|
![]() |
|
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
selam,
araba işi için değil her işte kararsız kalınan hiçbir iş için paça sıvanmaması akıllıca olur.sonradan bile bile lades oldum diye üzülme.hayırlısı olsun. |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Aracın sahibiyle tekrar görüştüm 16 bin son fiyat dedi efeyi aradım sagolsun ustam ilandan baktı arabaya 4 bin civarında masrafı var dedi. Yani araba bana 20 ye gelmiş oluyo! daha ekstra bi masraf çıkarmı o da muallak.. Kararsız kaldım
|
|
![]() |
|
kardeşim hçbir arabanın on sahibi olmazssın bu kelime çok yanlış hermalın bir alıcısı vardır rahato fiat ok uygun 15 e bitir işi çıkmaan 1 liraya toplanır 20 lira gideri var rahat ol orjna takıntısı olanlar bakalım altınızdaki araba nezaman orjinalliği gidecek hiçmi kaza yapmıycanız
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bizim efeyi arayıp bi ilanın numarasını ver baksın istersen kac paraya patlar az masrafla toplancak birşeyse binilir.
|
|
![]() |
|
bence alıpda kullanmanın bı anlamı yok zaten 406 kullanıyorsun usta bunu aldıgın zaman son sahıbı olursun
|
|
![]() |
|
aeacın taşıt pulu 1.000 lira civarı
700 lere düsecek diye duymuştum
|
|
![]() |
|
aracı sağlamıyla kıyaslarsan 7.000 lira fark var ancak yapacağın masrafı ve hesabında olmayan masraflarıda göz önünde bulundurursan pek birşe kalmıyo bence iyi düşün!!!
ayrıca bu araç 2.2 noter satışı, vergisi ve yakacağın benzinide hesaplasan iyi olur tabi bu benim görüşüm
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/2003_peugeot_406_coupe_2_2_pininfarina-93WQQaXQQ19564601WQQpXQQdisplayitem
Bugün aracın sahibiyle görüştüm anlaşırsak nasip olursa alıcam..
Ne kadar masrafı var sizce illaki orjinal parca değil çıkma bile alabilirim parçalarını..Telefonda bi ustayla konuştum ben kendime yapsam 2500-3000 tl arasına çıkarırım diyor; çevren varsa bide sen araştır bakalım dedi yardımlarınızı bekliyorum saygılar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |