![]() |
|
Elektronik arızalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
iltekmer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2021 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2021 Saat 20:24 |
|
Usta istanbulda isen benim aracıma getirsem bakar mısın.
|
||
![]() |
||
rusty ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
buraya üye olalı 1 ay mı ne oldu.sorunları vardı arabamın. yazdım herkes kafasından birşey salladı.istanbulda gezmedik usta aracımın sökülmedik değişmedik parçası kalmadı.
drive2.ru sitesini keşfedene kadar... rus bir site...peugeot aracınıza çözümleri buradan bulabilirsiniz. adamlar nokta atış tespitte 1 numara...ayrıca yapılan tamir işini hd fotoğraf çekerek yedek parça koduna kadar yazıyorlar... yapmanız gereken bu siteye girince google ın otomatik çevirisine tıklamanız... ben 2 senedir çözemediğim sorunu 2 gün önce bu site sayesinde çözdüm... yoksa buralarda konu açar bekler bekler durursunuz... |
||
![]() |
||
KETE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
valla ümraniye sanayide bir beyinciye götürdüm arıza kodunu silersek düzelir dedi ama silemedi
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Merhabalar hocam öncelikle arıza kodlarına baktırın bir çok sebebi olabilir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
KETE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Arkadaşlar araç 2015 peugeot bipper kontağı açtığım zaman ekranda hıll holder devredışı kullanma kulavuzuna bakın yazısı çıkıyor ekrada araç savrulma lambası devemlı yanıyor ve aracın yokuş kalkış destedi çalışmıyor.Bu sorun ara ara düzeliyor birmüddet sonra tekrardan yanıyor.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
tamirinede az para istemezler emin kardeşim. 150-200 tl aşağı zor. çıkma alsan 300-400 tl mal olur sanırım.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
tired06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
çokmuş tamiri olmuyomu ki yadaböyle binecez artık
|
||
![]() |
||
|
sıfır aşağı yukarı 600 tl civarlarında işçilikte ustasına göre değiştir 50-100 tl arasında tutar kardeşim. çıkma alırsan yarı yarıya düşer maliyeti
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
tired06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
fiyatı nedir ustam kolu değiştirmenin işcilik ve malzeme
|
||
![]() |
||
|
far sinyal kolu (com2000) arızalı kardeşim senin değiştirmen gerekecek malesef
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
|
sinyal kolu sorunum şu sağ sinyal veriyorum biraz veriyor duruyo acık olduğu halde tekrar deyiyorum kola düzeliyor sonra kornam çalmıyor tekrar sinyal veriyorum geri geliyor uzunlarım açıkken sinyal veriyorum kısaya düşüyor korna gidiyor sellektör yapıyorum kornam geri geliyor
bunları genellikle akşam farlar acıkken yapıyor gündüz nadir arada oluyor
|
||
![]() |
||
er_88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2017 Konum: T Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Usta bende 406 1998 model sv bva otomatik vites ,4hp20 şanzıman var vites boşa geçiyormuş gibi yapıp yarım debriyaj gibi gaz yemiyor bilgisayar bağlantısı yapamıyoruz şanzıman cevap vermiyor diyor su anda araba beyin tamircisinde olmazsa ne yapacağım iki yıl önce şanzımanı revize ettirdim
Düzenleyen er_88 - 14 Ağustos 2017 Saat 19:30 |
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Bu kadar çok sorunun olursa normal :) hangi birine cevap yazılsın :) :)
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Arkadaşlar, bu üye, yazdıklarında samimi olmadığı için siteden uzaklaştırıldı yada tartışma sonucu ayrıldı diye biliyorum. sorularınız cevapsız kalır.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
Sorun cok ama cevap yok .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
2004 peugeot partnerım var dun kontagı kapattım teyp kapandı fakat bıraz sonra harıta lambası ve tep acılıpı kapanmaya basladı harıra lambasını o konumuna getırınce kapnadı aracın kapılarını kıtlyebıldım bugun bı oto elektrıkcıye gıttım gosterdım beynınden olabılcegını soyledı fakat musaıt bı zamanın da getırısen bakalım dedı bu sorun neden olabılır sımdı bı yerden sası mı yapıyor yoksa beyın mı ve kutahyada bu ıslerden anlıyan bı usta bılıyormusunuz
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
BENİM 2001 PARTNERİN KİLOMETRRE SAATİ ÇALIŞMIYOR ACABA BU KONUDAKİ SORUNU KÜTAHYADAKİ TAMİRCİ ÇÖZEBİLİRMİ
TELEFONUNU VEREBİLİRMİSİN
TŞK EDERİM SAYGILAR
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
hemen denicem bunu haşim abi.ama merak ettim 20binden geriye sayarken anahtar işareti kayıp oluyor mu duruyor mu ?
|
||
A3
|
||
![]() |
||
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Aracımın silecekeri park halinde ve seyir halinde kendi kendine çalışıyor
şimdilik sigortasını sökerek kullanıyorum,tabi bu durumda merkesi kilit,sinyaller ve sanroufuda kullanamıyorum hepsi buna bağlıymış
enkısa zamanda gidip silecek kablosunu sökecem bu şekilde sürmek çok riskli,sinyal bile veremiyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |