|
Peugeot 206 Gaza basınca ve bırakınca vuruntu küt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ardamajesteleri
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ardamajesteleri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2024 Saat 17:40 |
Araç Pejo 206 1.4 8v otomatik Benzin+Lpg Problem araç yeterince (5dk sürüşten) sonra ısındıktan sonra gaza basınca ve bırakınca bi vuruntu yapıyor sanki bi boşluk varmış gibi yani vites geçişleriyle alakasız hatta bazen gazı bıraktıgımda vites küçültürkende hafif bi kütleme oluyor ama gaz pedala basınca ve bırakınca oluyor bunun üzerine şanzıman ve motor üst takozu değişti bi kaç alt takım parçaları değişti rot başı mili vsvs. düzelmedi alt takoz sağlam dediler değişmedi ama kendim baktım çatlaklar mevcut takozda yine 2 ustaya götürdüm baktırdım alt takoz sağlam dedi ikiside.
Problem hızlıyken(+60km) pek hissedilmiyor genelde düşük hızlarda düşük devirlerde dur kalk trafiklerde aşırı oluyor ve LPGde iken daha çok oluyor bi ustaya gittim şanzımandan dedi gittim şanzımancıya bunun şanzımanla alakası yok aks olabilir dedi başka ustaya gittim oda diyor takozdan veya sağ aksında boşluk var değişiriz olmazsa takoz değişiriz dedi üst takozlar değişti dedim sonra orjinaliyle değişip deneriz dedi ama kime güvenecem ben bu yaptırdığım işlemlerin geri dönüşü yok para gidiyor yani. sanırım cut-off deniyor o sırada yapıyor galiba her gaza basmada ve bırakmada küt ediyor araç. var mı acaba yardımcı olabilecek ? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |