![]() |
|
Triger değişimi ne zaman olmalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SonerUzn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2024 Saat 01:43 |
Merhaba benim Peugeot 307 1.4hdi Xr aracım var. Aracı ben Haziran 2021 tarihinde 220.xxx kmde satın aldım. Alırken de triger ve devirdaim i değiştirdim. Şu an aracım 276xxx kmde triger ömrü bitmiş midir veya bitmedi ise kontrollerini kaç kmde ve ya tarihte yaptırmam lazım malum fiyatları aşırı yüksek olduğu için eğer ömrüne daha varsa sıkıntı yok aldığım zaman zaten 2 - 3 bin km sonra hararetten dolayı motor komple sıfır yapıldı yapılan işlemlerin kağıdını kaybettiğim için tam ne değişti hatırlamıyorum ama o dönem sıfır sandık motor fiyatına yakın masraf yaptım. Enjektörlerin değiştiğine eminim.
Bu bilgiler ışığında 2. Sorum da şu enjektörlerimin tıkanma gibi durumu olabilir mi arabada giderken sanki böyle dodge as250 (babamda var ondan biliyorum o sesi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |