![]() |
|
Yatak Vurma Sesi Kısa süreli olur mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2024 Saat 00:40 |
Arkadaşlar geçen hafta arabayı daha sabah yeni çalışıtırıp yaklaşık 3-4 km trafikte giderken, dur kalklı trafikti ve birden araçtan sanki yatak vurma sesi gibi bir ses geldi. Ses uzaktan geliyorsa sandım başta. Hatta beton kırma aracı falan var dedim uzakta. Sonra sesin bizimle gittiğini fark ettim. 5-10 saniye sürmedi ses kayboldu. Yanımda arkadaşım yatak vurma sesi dedi. Bende önce şanzımandan şüphelendim şimdi ise enjektörden şüpheleniyorum. Bir haftadır tekrarlamadı. Ama enjektör şakırdaması var. Özellikle duvara yakın yerlerden geçerken bariz duyuyorum. Acaba rail müşüründen olabilir mi diye de düşünüyorum. Gösterme imkanım olmadı henüz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |