![]() |
|
Beriyaja basınca kesilen ıslık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Circassian ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2023 Saat 22:04 |
Ayni sorun bende var hala devam ediyor baski balatayi yeni degissende o ses devam eder aktarma organlari eski diye yapiyor demisti ustam sikinti cikarcak birsey degil
|
|
![]() |
|
erisalican ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erisalican
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuduğum forum sitelerinde ve ustanın da söylemesi ile baskı balata ve prizdirek bilyasını değiştirdim ancak ses hala devam ediyor. Usta da anlam veremiyor ve sıkıntı olmaz kullan dedi. İyice arabadan soğumaya başladım değişmeyen parçası kalmadı
|
|
![]() |
|
Circassian ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
Debriyaj bilyasindan kaynakli islik yapar baslarda sonra tam bozulmalarda ziriltiya döner ses
|
|
![]() |
|
erisalican ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erisalican
Merhabalar, Pegeout 207 aracım var. Boşta veya yolda giderken gaza basınca video da duyulacağı gibi bir ıslık sesine benzer bir ses geliyor. Bu ses debriyaja basınca kesiliyor. Ustaya gittiğim de ise şanzımanın sökülmesi gerektiğini iletti. Şanzıman yağını yeni değiştirdim. Değişim yapmadan önce bu sesi duymuyordum. Sebebi sizce ne olabilir ? https://www.youtube.com/watch?v=fmEredg3lRU&ab_channel=AliEri%C5%9F Düzenleyen erisalican - 11 Haziran 2023 Saat 22:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |