|
2021 sonrası 308 Motor vites kutusu koruma levhası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2023 Saat 09:05 |
ben de hem 307 hem de 407 kullandım. ikisinde de korumalar vardı. sizin kullandıklarınızı zamanında söküp geri takmamış olabilirler mi acaba ?
|
|
SERUSTC
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Eskiden 307 ve 407 kullanmıştım onlarda da motor altındaki koruma levhaları yoktu yeni 308 de de yoktu. Neden koymazlar bilmem fakat velasıl serviste takdırdım 3250 TL ödedim fazla geldi. Dışarıdan da tedarik edilebilirdi diye düşünüyorum. Aklınızda olsun ben yaptım siz yapmayın.
|
|
ST
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |