|
Peugeot 2008 Antifriz Rengi ve Çeşidi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Berkay Erdinç
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2022 Saat 08:49 |
Mrb motul,mobil,liqui moly vb firmaların yağ seçici bölümü var araç bilgilerini buraya girip aracınıza uygun tüm sıvıların bilgisine ulaşabilirsiniz.
Yaş itibari ile aracınızın g12+ antifiriz kullanması gerekiyor.fakat bazen farklı markaların aynı özellikteki antifirizleri farklı renklerde olabiliyor.dolayısı ile antifriz sınıfını öğrenmeniz daha çok işimize yarar. Bunlardan daha önemlisi g12 yada g12+ antifrizlere üreticiler 2 yıl ömür biçerler dolayısı ile antifrize ekleme değil komple soğutma sıvısını değiştirmeniz daha doğru olacaktır.zira ömrünü doldurmuş soğutma sıvısı sisteme faydadan çok zarar verecektir. Düzenleyen Berkay Erdinç - 19 Ekim 2022 Saat 09:01 |
|
Emre22
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2022 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Aracım 2020 model Peugeot 2008. Aracımın antifriz seviyesi minimum seviyeye yaklaştı ve ben de doğal olarak ekleme yapmak istiyorum. Fakat 3-4 servise sormama rağmen aracımda bulunan renkte bir antifriz bulamadım. Servis beni ısrarla mavi renk antifriz eklemem konusunda veya saf su ilave etmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyor. Fakat takdir edersiniz ki bu görünüşte basit fakat derine inildiğinde teknik bir konu. Benim aracımda görselde de eklediğim üzere turuncu/kırmızı gibi hatta renksiz/çay rengi benzeri renkte bir sıvı var. 2020 model araçta bulunan bu antifrizi yetkili serviste bile bulup ekleyememek üzücü bir durum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa (bu antifriz hangi renk, marka vs.) ve yardımcı olursa sevinirim. https://images.app.goo.gl/WioH5S6jNhGEefdZ6
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |