![]() |
|
(Çözüldü) Marş Basıyor, Araç Çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gepi usta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2021 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gepi usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2022 Saat 16:53 |
dip not : dizelde bu sıkıntı olursa mazot basınç sensörü değişecek .
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marş dinamosuna bir kaç defa çekiç gibi bişeyle tatlı sert vurun bakalım işe yarayacakmı
|
|
![]() |
|
benkaan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mars dinamosunda ariza var ya komuru bitmistir yada mars dibamosunda selonoid arizasi vardir
2. Bir sebeb ise mazot filtresini degistirdiyseniz yan sanayi kullanilmissa mazot filtresi hava yapar calosmaz
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bobinden olsa tekleyerek çalışır.
Ya benzin pompanız yanmış veya motor bölümü ile ilgili sigortalar atmış olabilir.
|
|
![]() |
|
Yasin57 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde araç teklemeye başladı bakımı geldiği için yağını ve filtrelerini değiştirdim ancak bugün sabah araca bindim marşa bastım araç çalışmadı marş basıyor ancak araç çalışmıyor. Bir çok tanıdığım bobinden kaynaklı olduğunu söyledi aracım 2009 trendy 90 hp 16v tronic sizce neyden kaynaklı olur LPG'li ancak LPG kullanmıyorum. Not: Akü değişeli 5 ay olmadı. Çözüldü: Benzin pompasında sıkıntı vardı değiştirdik düzeldi. (Değiştirmeden önce kafasına bir kaç defa vurunca benzinde çalıştı.)
Düzenleyen Yasin57 - 09 Şubat 2022 Saat 19:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |