![]() |
|
207 Far konusunda yardım ve önerileriniz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERS39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2022 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2022 Saat 12:08 |
Kaliteli olmadığını biliyorum zaten. merceklerini daha kaliteli bir mercekle değiştirmek istiyorum. İçinde nasıl bir mercek var. Hangi mercek buna uyar. Onu öğrenmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaliteli bir mercek beklemek olmaz hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ERS39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2022 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
207 TYC RC farların içinde nasıl bir mercek vardır? Bilen varmı?
|
|
![]() |
|
Farların üzerindeki orjinal mercekler bunlar. Detay belli değil. Foruma da bu nedenle yazdım mercek yada çıkma far yardımı diye.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üniversal 2.5 inc merceklerden kullanıyorsunuz sanırım kendimde kullanıyorum ve her yolu denedim verim alamadım imkanınız varsa far işinden anlayan birine valeo hella yada benzeri markaların merceklerinden taktırmanızı öneririm şahsen ben öyle yapıcam
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba.
Far konusunda iki sorum olacak. - Depo marka mercekli farların mercekleri çok kötü. Xenon, led, ampül ne taktıysam göstermiyor. Mercekler çök kötü. Bunların merceklerini birebir değiştirebileceğim bir marka var mıdır? -Şu an araçta orijinal farlar takılı. Sağ far ( yolcu tarafı) su alıyor. kararmış. Ayar motoru bozuk. Malum yenisi olmuş 2500 lira. Ayakları, motoru sağlam temiz çıkma bir sağ far nereden bulabilirim. Güvendiğiniz bir yer var mıdır? Teşekkürler.
Düzenleyen ERS39 - 30 Ocak 2022 Saat 11:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |