![]() |
|
Bu Boş Soketler Ne İşe Yarıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KillaLee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2019 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2022 Saat 17:21 |
3 satır bilgi ekranı takıp beyinden aktif ettirebilirsiniz. O soketlerde elektrikli aynalar içindir.
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla bazı model ve yıllarda çıkan modellerde oluyor bu söylediğiniz fakat bu konu hakkında çokta bilgim yok.bu konuyu iyi bilen bir arkadaş görürse muhakak cvplar
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı videolarda tek satır ekranda soldaki tuşa basınca tarih yerine sıcaklık bilgisi verior ve bir süre sonra tarihe geri dönüyor.böyle olmaz mı diyosunuz?
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bilgi ekranın 2 yada 3 satır olması gerekli.eğer aracında tek satır ekran varsa ekranda sıcaklıga ait bir bölüm yok malesef
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
peki hocam ben dış sıcaklık sensörünü aktif etmek istiyorum.mulimetre ile ölüm yaptım ve kablolarını bulup kapı soketindeki karşılıklarına taktım fakat bilgi ekranında görünmedi.acaba nerede yanlılık var ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Elektrikli aynaların fişleri.tesisat hazır fakat elektrikli ayna paketlere göre değişiyor
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
evet beyler bileniniz yok mu ?
|
|
![]() |
|
Merhaba beyler.
bugün aracımda dış sıcaklık sensörü var mı diye ayna iç kapağını açtığımda 2 adet boşta soket gördüm.biri aynadan gelen 4 lü soket,diğeride kapı içerisinden gelen soket.bu soketler ne işe yarıyor bilen var mı?soketler birbirinin karşılığı değil sanırım.takmayı denedim fakat aynı yapıda değiller. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |