|
208 otomatik alınır mı (207 olacak yanlış yazmışım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2021 Saat 00:00 |
207lerde iki çeşit Otomatik var
1 tanesi yarı Otomatik Digeri tam otomatik. Tam otomatik olan 1.6 vti motor olanlar diye biliyorum. Tam otomatik daha sorunsuzdur ama çok yakar ve bu vti motora lpg uyumlu değil veya sorun çıkarıyor diye biliyorum. Yarı otomatik olanlar ise az yakar ama baskı balata ve robot durumuna bakmak gerekir.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotun eski şanzumanları sıkıntılı hocam. nedesi bakımsızlık yıllarca değişmeyen şanzuman yağı ve motor bölümü su ile yıkamak. gibi nedenler sıralayabiliriz. birde otomatik aracı kulanmayı bilmemek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bemre
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2021 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar. Bir arkadaşımın 2011 model otomatik benzinli aracı var bu aracı almak istiyorum. Bu araçla ilgili herkes çok kötü diyor ama hiç kimse sorunun ne olduğunu söylemiyor. Bende kullanıcılara sormak istiyorum, bu araçların kronik sorunları nelerdir, gerçekten başkalarının söylediği gibi sorunlu bir araç mı yoksa kötülemek için söylenmiş sözler mi? bir arkadaşım 11 yıldır 308 kullanıyor, gayette memnun doğru düzgün sanayiye gitmiş birisi değil (aracı manuel). Otomatikler için sorunlu diyenler neye göre sorunlu diyor sizce. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
Düzenleyen bemre - 28 Kasım 2021 Saat 01:34 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |