![]() |
|
307 1.6 hdi soğutma suyu seviye kontrol ikazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2021 Saat 19:21 |
Benim araba düzeldi, eğer suyu eksik değilse, sensörü temizleyince düzeliyor
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Hasantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim bende yarın sabah bi bakıcam
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Yedek su deposunun üzerine takılı, soğutma suyu kabı, soketi görünüyor çıkartıp temizleyeceğim pazar günü sonucu yazarım
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Hasantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bende sensörden diye düşünüyorum ama bilemedim daha önce hiç karşılaşmadım da acaba bunun sensörü nerede biliyormusunuz
|
|
![]() |
|
Birkaç haftadır benim arabamda da aynısı oluyor, ilk çalıştırmada uyarı veriyor bazen yolda giderken uyarı veriyor, sensörü söküp temizleyeceğim, düzelmezse sensör değişecek.
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Selamünaleyküm arkadaşlar 2006 1.6 hdi 110 aracimda soğutma suyu seviye kontrol arızası veriyor ama su eksiltme yok takip ettim. Bunu neden yapar. Yardımcı olursanız sevinirim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |