|
Ön ve Arka Takım Tamiri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sail
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2021 Saat 15:17 |
Üstad sana yine fiyat vermişler. Bana usta diyor ki 1200 tornacı alır. 200 de işçilik :) Ama alttan gelen ses karyola gıcırtısı gibi
Düzenleyen Sail - 13 Temmuz 2021 Saat 15:21 |
|
ilim tâlibi...
|
|
Sail
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O zaman kalsın derim böyle :)) Amma muayene var bu sene... Muayenede hafif kusur olur belki
Düzenleyen Sail - 13 Temmuz 2021 Saat 15:20 |
|
ilim tâlibi...
|
|
SLTPEJO
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2021 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Daha yeni torsiyon yaptırdım. 1100 TL verdim hiç bir işe yaramadı. Alttan gelen sesler deli ediyor beni. Aynı tamirci şimdide diyorki ön takımda değişcek torsiyon sesinden bunu duymuyordun.. Vazgeçtim hiç birşey yaptırmıyorum. Müziği biraz fazla açıyorum sesler kesiliyor :)
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ülkemiz yollarında 1 sene ömrü var hocam.
Ilk 3 tanesini yaptırırsan idare eder. Torsiyon zaten başlı başına maliyet. Sadece torsiyon en iyi bin lira tutar. Arka taraftan gelen gıcırtı genelde torsiyondan gelir.
Düzenleyen talip206 - 12 Temmuz 2021 Saat 20:55 |
|
Sail
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar rootbalansçıya gidip ön ve arka takımlara baktırdım. Aracımda alttan gıcırtılar geliyor diye. Direksiyonu sağa çevirince de geliyordu. Baktı ve kağıda şunları yazdı.
sağ sol z rot sağ sol tabla sağ sol ön arka amortisör sağ sol arka torsiyon fişekleri Başka da pek bir şey kalmadı :) Sizce bunları acilen yaptırmak lazım mı? Çünkü bulunduğum yerde yollar kötü yine kısa zamanda bozulur diye düşünüyorum. Yolda bırakacak şeyler değil sanırım ancak daha başka şeylerin bozulmasına sebep olur mu sizce? Sadece ilk üç maddeyi yaptırsam yeterli olur mu? Teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |