![]() |
|
106 xr 99 1.4 benzinli otomatik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uevrensel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2020 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uevrensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2021 Saat 21:51 |
Merhaba geçmiş olsun aynı araç bende de var bende de aynı sorunlar oldu geri vitese geçmiyordu yolda giderken birden devir yükselip araç kendini boşa alıyordu ve bende yeni toplamıştım daha sonra başka bir ustaya götürdüm montajda hata var deyip yaptı şuan maşallah sıkıntısız biniyorum başka bir ustaya dah gösterin bence
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hidrolik beyin arizalıdır muhtemelen.
|
|
![]() |
|
sam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2021 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese selamlar
1999 model peugeot 106 1.4 benzin-lpg OTOMATIK 3 ileri yanilmiyorsam MB3 Kodlu aracim 1 2 D N R P seklinde vites secicisi var.araca sanziman revize yapilip takildi ilk calismada geri vitese gecti sonrasinda bir daha gecmedi arac 3.viteste kalkiyor ibre 80 e cikiyor ama vites degistirmiyor zorlana zorlana hizini aliyor ama hicbir sekilde vites degistirmiyor.usta balatalari degistirdim diyor.sanziman beyninide kontrol ettim diyor ama arac sanzimanin yapilmadan onceki butun sorunlari duruyor.cildirmak uzereyim 3 aydir araca binemiyorum.bu sorunu yasamis ya da tavsiye verebileceklerden yorum bekliyorum. saygilar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |