![]() |
|
206 hararet değerleri normal mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kadirato ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2021 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2021 Saat 03:30 |
Benim aracımda ilk kademe fanı burda açıyor bu normal midir
Düzenleyen Kadirato - 09 Ağustos 2021 Saat 03:32 |
|
![]() |
|
yavuz 53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devirdaim ile ilgili sıkıntı olabilir mi bir usta tarafından gözlem yapılması sağlıklı olur
|
|
oto tamir bakım 206 / youtube
|
|
![]() |
|
Tevfik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2021 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Deniycem teşekkür ederim cevabınız için
|
|
![]() |
|
Tevfik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2021 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Araç harekete geçtiği anda 1-2 dk trafiksiz gittiği zaman 90 dereceye kadar düşüyor araş hareketsiz kalırsa bu değerleri görüyorum
|
|
![]() |
|
yavuz 53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
aracınızı park ettiğinizde hararet 90 üzerinde ise bekleyin fan soğutunca 90 dereceye inecektir sonra stop ederseniz motor için uygun olur
|
|
|
|
![]() |
|
merhaba peugeot larda bu hararet durumu normal sayılıyor bir çok servise sordum kırmızı çizgiyi görmedikçe normal sayılır diyorlar yolda giderken hararet te düşme yada çıkma oluyor mu?
|
|
|
|
![]() |
|
Benim aracımda aşırı trafikte bu değerlerde bi sorun yaratmaz genel bi durum galiba
|
|
![]() |
|
Hüseyin Önder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2021 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin Önder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Formlarda Bir Arkadas 83 Ve 98 De Fan Acıldını Yazmıştı O Değerlerde Olursa Problem Yoktur Bendede En Fazla 98 Görüyor Aşırı Trafikte Araç 1.4 Hdi 206
|
|
![]() |
|
Cevabınız için teşekkürler uyarı almıyorum ama tedirgin ediyor insanı araç ne zaman dursa bu ibrenin yukarı doğru hareket etmesi
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Benzinli araç için sıkıntılı bir durum değil hocam. Biz de de aynı durum oluyor. 5 yıldır 206 kullanıyorum. Fan açınca düşüyorsa, kırmızı cizgiye dayanıp uyarı vermiyorsa sıkıntı yapmayın
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Öncelikle hepinize hayırlı günler araç kullanmaya 206 ile başladım fakat hareret değerleri kafamı çok kurcalıyor 1.4. Benzinli 2004 model x line kullanıyorum araç hareket halindeyken 90 derece civarlarında geziyor ne zaman 2-3 ışık görelim dur kalk yapalım 90 ın üstündeki çizgiye yaklaşıyor o çubuğu biraz geçince fan açıp 92-93 arası biyere düşürüyor araç stop edildiğinde de ibre yükseliyor soğudukça düşürüyor normal midir cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |