|
106 hava filtresi hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ShizoSkit
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2021 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ShizoSkit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2021 Saat 19:49 |
yakın zamanda aracıma açık hava filtresi yaptım satın aldığım filtre kitinde sadece bir tane küçük hortum girişi bulunmaktadır. emmeden bir geniş bir ince küçük 2 farklı hortum çıkmakta. mecburen geniş olan hortumu bir yere bağlamadan boşta bıraktım ve oem hava filtresi kutusuna bağlanan yuvarlak çevirmeli soketide yer olmadığı için bir yere bağlayamadan boşa bıraktım. 1.ci sorum açık hava filtresine bağlamadığım geniş emmeden gelen hortum ağzı açıkta olduğu için motorun içine toz toprak vs. çekip motora zarar verirmi? 2.ci sorum ise oem hava filtresi kutusuna bağlanan soket map sensörünün soketimidir? boşa bırakılması zarar verirmi eksi bir yönü olurmu? bu arada açık hava filtresini taktığımdan beri rolanti bi tık yükselmiş durumda. bunun sebebi boşta kalan emmeden gelen geniş hortummudur? oem filtre varken herhangi rolanti yüksekliği yaşamamaktayım. yorum atanlara şimdiden teşekkürler.
|
|
ShizoSkit
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2021 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ShizoSkit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamlar herkese foruma yeni üye olmuş durumdayım tanışma konusu açtıktan sonra bu konuyu açmış bulunmaktayım. aracım 106 xs 1.6 8 v aracıma yaklaşık 2 ay önce açık hava filtresi ve borusu satın aldım fakat bir kaç kafama takılan sorum olacaktı sizlere.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |