![]() |
|
Motor soğukken rolantide titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2021 Saat 08:57 |
Merhabalar hocam. bu tip sorunlar bir kaç sebebi olabilir. yakıt enjektörleri. yakıt filtresi. gibi kontrol ettirmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinli araçlarda ateşleme sorunu, bobin buji sorunu deriz . dizeli hiç bilmiyorum ama mantık aynı mantıktır. ateşlemede bir sorun vardır.
Düzenleyen x571 - 03 Nisan 2021 Saat 22:06 |
|
![]() |
|
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım dizel ama enjektörlerde bi sorun yok
|
|
![]() |
|
Selim1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2021 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim1905
Ateşleme bujilerine baktırdın mu
|
|
![]() |
|
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum, yaşadığım bi sorun var yardım ederseniz sevinirim. 2010 1.6 hdi manuel aracim var. Motor soğukken bi sorun yok ancak 5 6 km yol gidip motor ısınınca rolantide yada ışıklarda beklerken araba aşırı şekilde sallanmaya başlıyor, bu sarsıntı titremeden öte, arka koltukta oturanlar bile titriyor . Ama bunu herzaman da yapmiyor . Araba sallanirken klimayi acinca bu sarsinti yok denecek kadar azaliyor. Bulundugum ilde psa grubuna bakan usta olmadığı için arabamla oynamalarını istemedim. Basınıza buna benzer bi olay geldimi , yardım ederseniz sevinirim.
Düzenleyen ibrahimlule - 22 Mart 2021 Saat 21:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |