|
508 VTI Yağ Eksiltme Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mrt67
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2021 Saat 14:57 |
Belki de aynı sorundur bu araçtaki de. Ama lift'e kaldırdıklarında hiç bir kaçağa rastlamadılar. Gene de gittiğimde ustaya hatırlatırım.
Teşekkür ederim.
|
|
Cenk88
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba hocam, benim aracım da aynı motora sahip, 70.000 km'de aldım, şu an 90.000 km'de, bildim bileli yağ eksiltme yapıyordu, ben de ekleme yapıyordum, iki yıl önce aracın ön tarafından duman gelmeye başladı, ustaya götürdüm, motor yağı soğutma tankı gibi birşey varmış ordan yağ damlatıyormuş egzoza, dumanın sebebi buymuş, sonuç olarak motor yağı soğutma tankı contası işlevini yitirmiş, yenisi takıldı ve iki yıldır aracım yağ yakmıyor
|
|
Mrt67
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Aracım 2012 model 508 VTI motorlu. Aracı 2013 yılı aralık ayında sıfır olarak aldım. Araç 52 bin km' de. Geçtiğimiz sene yağ değişiminden 5000km kadar sonra "yağ eksik" uyarısı verince bir sonraki yağ değişiminde usta w30 yerine w40 yağ önerdi. Ancak bu sefer de 3500 km sonra yağ eksilme uyarısı alıyorum. Yağ eksiltme uyarısı hangi miktar kayıpta alınıyor, bu soruna karşı yapabileceğim bir şey var mı danışmak istedim. Teşekkür ederim.
Düzenleyen Mrt67 - 20 Ocak 2021 Saat 14:04 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |