![]() |
|
Kazalı 307CC Parça ihtiyacı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bilal Ferhat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2021 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilal Ferhat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2021 Saat 23:55 |
Merhaba 307cc arka camim kirildi nasil bulabilirim?
|
|
![]() |
|
Bilal Ferhat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2021 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilal Ferhat
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba acil arka cam lazim mevcut mu hala?
|
|
![]() |
|
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Allah razı olsun sağolasın en kısa zamanda arayacağım İnşAllah..
|
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun durumunuzun iyi olmasına sevindim. Bu araçlar uğraşılırmı uğraşılır ancak bay abir masraf çıkar iyi bir usta bulmak çok çok önemli bu konuda. Parça konusunda cc sıkıntılı bir araç malesef. Çıkma parçacıları gezmek lazım. isterseniz bir burayla görüşün parça ve işçilik miktarı hesaplayıp ona göre karar verin derim.
0212 486 33 66 0212 486 33 68 0531 363 67 66 İkitelli O.S.B. atatürk sanayi sitesi 3. kısım 10. sokak no:280 İkitelli / İSTANBUL
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Arkadaşlar herkese selamlar, Kasım14’te talihsiz bir kaza yaşadım.. Araca sıkıştığım için itfaiye kapıyı keserek beni çıkartmak zorunda kaldı.. İki büyük ameliyat geçirdim, şu an iyi durumdayım.. Aracımın görselini eklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir.. Sizlerden ricam; Onarım için parça nereden bulabilirim, Tr’de bu arabanın çıkması pek yok bildiğim kadarıyla ve sıfırını da bulmak oldukça zor.. - Sol kapı ve tüm üstündeki parçalar, menteşeler dahil - Kapı ve tavan çıtaları vb parçaları bulabilir miyiz? Ben henüz kalkamadığım için aracımı servise indirmedim.. İki alternatif sunuyorlar hep, bununla uğraşma kazalı sat gitsin (ki arabamı çok seviyorum satmayı düşünmüyorum) Ya da kaporta bizden parçaları sen bul diyorlar.. Peugeot Turkey ailesi olarak hepinizin yardımına ihtiyacım var.. Belki biriniz komple parçaları da bulabilecek bir kaportacı tanıyordur, belki biri parçaları bulmamda yardımcı olur bilmiyorum.. Ben henüz kalkamadığım için araç yediemin otoparkında hala fakat anladığım kadarıyla tavanda ve diğer yerlerinde sorun yok.. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.. 🙏🏻 -Aracım 2004 2.0 180hp manuel vites olan modelidir.. ![]() |
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |