|
Yeni 508 direksiyon gıcırtı sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mypejo
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2020 Saat 12:58 |
Arkadaşlar merhabalar,
2019 508 Allure paket aracımla ufak bir kaza yaptım. Kazada ön tamponum boyandı, yaya koruma aktif kaputtan dolayı kaputumda düzeltilerek boyandı. Aracım peugeot servisi götürdüğümde kaputta sadece bombe olmasından dolayı değişecek dediklerinden dolayı özel servise götürdüm. Özel servis aktif kaput başlıklarının parçalarını beklediğinden ve zaman çok geçtiğinden aracımı parça gelene kadar aldım. Aracımda servisten aldıktan 2 gün sonra direksiyonda gıcırtı sesi gelmeye başladı. Aslında bu ses çok duyulan bir ses değil, gösterdiğim arkadaşlarımda bu sesi çok farketmiyorlardı. Ama ben aracı sıfır aldığımdan sessizliğini bildiğimden dolayı bunu duymaktayım. Videoda duyacağınız sesler arasında tahta gıcırtısı gibi olan ses. Sanki bir şey sürtmesi gibi. Özel servise götürdüğümde baktılar ama tam anlamayadılar. Lastiklerden vs olabilir dediler. Deneyimi olan arkadaşlar varsa bu ses neden kaynaklanabilir sizce? Bu arada bilginiz olsun peugeot servisindeki arkadaşlar bile aktif kaputun olduğunu bilmiyorlar. (Hiç değilse benim götürdğüm servisteki hasar danışmanı bilmiyordu) Başınıza böyle bir şey gelirse bilginiz olsun. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |