![]() |
|
207 1.6 dizel siyah duman olayi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2020 Saat 18:11 |
Genelde bu sorun enjektörlerden kaynaklı oluyor hocam. enjektör kaçırdığı için ilk etapta duman atar sonra geçer. yada ani yüklenmelerdede görülebilir. Duman atma olayı bakımlı araçlarda olmaz hocam benim arkadaşım 300000 km 308 1.6 hdi 110 luk var onda yok.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Kendime 207 1.6 dizel arac almayin dusunuyorum. 3 tane premium paket araca baktim 2 tanesiyle telefonda gorustum İlk calistirinca bir sure gaza yuklenince aractan siyah duman atmaya basladi 2 tanesi arac isindiktan sonra dumani kesti biri yuklenince atmaya devam etti 2 kisiyle konustugumda ilk calismada duman atiyor sonra kesiyor ve ara yuklenmelerde duman atar dediler Bu arada araclar km ortalama 175 bin civari Simdi benim anlamadigim bu duman atma olayi dogrumudur yoksa bi sıkıntimidir Yardimci olursaniz sevinirim. Aslı astari nedir pek emin olamadim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |