|
Krom çıtaların Boyanması Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2020 Saat 09:55 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sökmek biraz zahmetli hocam deformasyon olabilir. krom üstüne boya işe sıkıntı zamanla soyulma yapma riski yüksek malesef. tabi denemek lazım. mesela plastik dip boyalar var onlarla olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Tibuk53
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese Merhaba,
Aracım 2015 Model BlueHdi Allure model. Cam çıtaları ön tampon da yer alan tüm krom çıtaları siyah yapmak istiyorum. Daha önce deneyen söken oldu mu? Krom çıtalar boya tutar mı? Ya da tamamen siyah olarak satılan cam çıtaları yok mu? Aracıma bayılıyorum ama bu krom çıtalar emekli arabası gibi gösteriyor :) biraz gençleştirmek gerek ,yardımlarınızı bekliyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |