![]() |
|
206 otomatik hız göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
(E)motion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Konum: İzmir/Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı (E)motion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2020 Saat 03:34 |
Aynı sorunu aracımda, önce devir daha sonra da hız göstergesinin bozulması şeklinde yaşadım. Aşağıdaki videodan da yardım alarak sorunu çözdüm. Yaklaşık 2 yıldır da sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Videodaki bakır tel yerine aynı kalınlıkta yorgan iğnesi kullandım. Umarım yardımcı olur.
|
|
206 GTI 2.0
|
|
![]() |
|
pugpug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, 1.4 benzinli otomatik 206 sahibiyim. Aracımın devir saati hiç çalışmıyor ama asıl sorunum bu değil. Hız göstergesi anlık tepki vermiyor, ağırdan alıyor kendini. Örneğin araç 5sn de 60km/s hıza ulaşıyorsa gösterge 8sn sonra 60ı gösteriyor. Aynı şekilde yavaşlarken de sorun oluyor. Yani gösterge geriden geliyor, araç hızı sabitlendiğinde oda sabitlemiyor. Umarım anlatabilmişimdir. Sorun ne olabilir? Yada İstanbul Beylikdüzü-Avcılar civarında gösterge tamirinden anlayan ustanız varsa önerebilirmisiniz? Aynı şekilde otomatik şanzımancı önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim .
Düzenleyen pugpug - 02 Mayıs 2020 Saat 14:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |