|
Fault Kodlarının Açıklaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ckaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2020 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2020 Saat 16:54 |
Aracımda şuan sıkıntı yok sadece listede çıktığı için merak ettim. Bujinin biri çalışmadığı için ilk 2 hata normal sanırım.Haftasonu da gaz kelebeğini temizleyip tekrar taratacam.Sonucu yazarım buraya. Bilgi verdiğiniz için sağolun.
Gaz kelebeğini temizletemedim =) Düzenleyen ckaya - 20 Şubat 2020 Saat 09:04 |
|
oguzhan53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
psa grubu dizellerinde 1351 arıza kodu ısıtma bujilerinin çalışmaması kaynaklı genellikle 4 veya 5 yaşlarda bu arıza ile karşılaşılıyor bendede mevcut değişimi zor ellemiyorum -10 derecenin altına inmedikçe problem olmuyor
|
|
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba , öncelikle aldığınız kodlar evrensel kodlar oldugunu hatırlatmak isterim .
İlk hata bujileriniz missfire hatası veriyor , İkinci hata Turbo valfi ile alakalı birinci hata bunu tetikleyebilir. Üçüncü hata gaz kelebeğinin kirli olması ile alakalı eğer temizlenince düzelmezse potansiyometre değişmesi gerekli aracınızda tekleme gaz yememe mevcutmu konu açarken detaylı açıklarsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz iyi günler
|
|
ckaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2020 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba cümleten hayırlı günler Peugeot ailesi. Aracımda bu 3 hata kodu var. Bujilerin birinin çalışmadığını biliyorum bunlar onla alakalı mı yoksa farklı sorunlarda mı var bilgi almak istiyorum.
P1351 - P1598 - P0490 FAULT CODE |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |