![]() |
|
Sigorta paneli içindeki boşta duran kablo soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2020 Saat 11:57 |
Merhabalar hocam bir .ok boş soket bulabilirniz aracaınızda donanımla alakalı bir durum. alllure de olsa emin olun yurt dışına göre yine eksik donanımlar olabiliyor. fotograf yüklemek için hızlıresim.com kullanabilirsiniz. foto yüklendikten sonra forumlar için link veriyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Security13111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Security13111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2011 model Peugeot 3008 1.6 hdı Allure paket aracımın sigorta paneli içerisinde boşta bir soket var bunu yerinden benmi çıkardım yanlışlıkla bilmiyorum baktığımda boşta bir yerde yok bu soket ne işe yarıyor? Sizin araçlarınızda da varmı? Çalışmayan bir aksamda görünmüyor şu aniçin resim mevcut ancak yüklemeyi bilmiyorum foruman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |